του Κώστα Τσαούση

Ο Θάνος Παπαγγέλης πριν από 12 χρόνια μαζί με τον Δημήτρη Τσίγκο, δημιούργησαν την εταιρεία Epignosis, ένα από τους κορυφαίους προμηθευτές τεχνολογίας που ειδικεύεται σε λύσεις eLearning.

Μάλιστα, το κύριο προϊόν της, TalentLMS, μετρά σήμερα πέντε χιλιάδες εταιρικούς πελάτες και συγκαταλέγεται στις κορυφαίες λύσεις elearning στον κόσμο, ενώ η εταιρεία έλαβε πρόσφατα έναν από τους μεγαλύτερους γύρους χρηματοδότησης που έχουν συμβεί ποτέ στην Ελλάδα από την Insight Venture Partners.

Ο Θάνος Παπαγγέλης θα είναι ένας από τους ομιλητές στο Open Coffee της Παρασκευής 5 Απριλίου 2019 στο Μουσείο Μπενάκη επί της Οδού Πειραιώς. Μαζί του στην ίδια εκδήλωση θα είναι και θα μιλήσει μια από τις πιο εμβληματικές παρουσίες της startup σκηνής της Θεσσαλονίκης, ο Νίκος Παπανώτας. Ο τελευταίος, θα παρουσιάσει, όπως λέει η αναγγελία της εκδήλωσης, το Geekbot και «την αυστηρά bootstrap ιστορία πίσω από αυτό. Το Geekbot έχει καθιερώσει τα ασύγχρονα standups μέσω Slack, και χρησιμοποιείται καθημερινά από δεκάδες χιλιάδες εργαζομένους σε χίλιες τετρακόσιες εταιρείες, μεταξύ αυτών τις Github, Shopify, Zapier, κ.ά.».

Υπάρχει όμως στο πρόγραμμα και άλλη μια παρουσίαση: Ο Βασίλης Αποστολόπουλος και o Πάνος Βρεττός, συνιδρυτές της εταιρείας BibeCoffee θα παρουσιάσουν τις δραστηριότητες της. Η εταιρεία, μεταξύ άλλων, δημιουργεί «μία λύση IoT που μετατρέπει όλες τις επαγγελματικές μηχανές καφέ σε έξυπνα τερματικά ακριβείας, προσφέροντάς live διαχείριση και αποτύπωση των δεδομένων της χρήσης και λειτουργίας τους».

Η συνάντηση είναι για το απόγευμα της Παρασκευής, 5 Απριλίου, στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς. Η προσέλευση ξεκινά στις 6 το απόγευμα στο καφέ του Μουσείου, με τις παρουσιάσεις να ξεκινούν στο αμφιθέατρο στις 7. Αμέσως μετά, επιστρέφουμε για εκτενές networking στο μπαρ. Η είσοδος είναι δωρεάν και ελεύθερη για όλους. Θα βρείτε περισσότερα στο opencoffee.gr.