Στην έκθεση του ΔΝΤ για την Παγκόσμια Οικονομική Προοπτική (World Economic Outlook) και στις θετικές προοπτικές για την ελληνική οικονομία για το 2019 αναφέρεται ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ Παπαδημούλης, ο οποίος κάνει λόγο για ένα ακόμα πλήγμα κατά της ΝΔ.
«Ακόμα και το ΔΝΤ συγκλίνει, με καθυστέρηση χρόνων βέβαια, που πλήρωσε η χώρα και η κοινωνία, με τις προβλέψεις της Κυβέρνησης και της Κομισιόν.
Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2019 και όχι 1,8%. Ένα ακόμη θετικό σήμα για την Ελλάδα. Πλήγμα στην καταστροφολογία της ΝΔ!» ανέφερε σε μήνυμα του στο twitter ο κ.Παπαδημούλης.
Ακόμη και το ΔΝΤ συγκλίνει, με καθυστέρηση χρόνων βέβαια, που πλήρωσε η χώρα κ η κοινωνία, με τις προβλέψεις της Κυβέρνησης κ της Κομισιόν. Βλέπει ανάπτυξη 2,4% το 2019 κ όχι 1,8%. Ένα ακόμη θετικό σήμα για την Ελλάδα. Πλήγμα στην καταστροφολογία της ΝΔ! https://t.co/fZXyXKGDuD
— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 9 Οκτωβρίου 2018

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.