Στο πλαίσιο της στρατηγικής ανάπτυξής της, η International Life προχώρησε στην περαιτέρω ενδυνάμωση  του στελεχιακού δυναμικού της με την πρόσληψη τριών νέων διοικητικών στελεχών. Συγκεκριμένα ενισχύθηκαν οι καίριοι τομείς του Financial Planning,  του Marketing και του  Business Development.

Ειδικότερα:

Τη θέση του Financial Planning & Reporting Manager  ανέλαβε η κα Ελένη Κυρίτση.  Η κα Κυρίτση διαθέτει πολυετή εμπειρία στην οικονομική διαχείριση σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρείες. Έχει  εργασθεί μεταξύ άλλων στον Όμιλο Inchcape (TOYOTA HELLAS – Inchcape Insurance, British Providence, Eurolease, Inchcape Credit) σε θέσεις όπως Senior Group Distribution Controlling Manager και Group Treasury & Financial Consolidation Manager. Επίσης, έχει εργαστεί στις εταιρείες Stoy Hayward και Credin Denmark Hellas ως Senior Auditor και Financial Analyst αντίστοιχα.

Tη θέση του Business Development Director ανέλαβε ο κ. Μάκης Καραμπόλης. Ο κ. Καραμπόλης διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του Commercial Management, σε τοπικό και σε περιφερειακό επίπεδο Ευρώπης,  Μέσης Ανατολής και Αφρικής. Έχει εργαστεί, μεταξύ άλλων, σε Ελλάδα και Εξωτερικό, σε εταιρείες με ηγετική θέση στις αγορές που δραστηριοποιούνται, όπως για παράδειγμα, Warner Lambert, Barilla, Carlsberg Group, MetLife Alico. Στη  MetLife Alico συγκεκριμένα κατείχε τις θέσεις, του Περιφερειακού Διευθυντή Εναλλακτικών  Δικτύων Διανομής & Direct Marketing για την Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, του Διευθυντή Πρακτορειακού για την Ελλάδα, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια εργαζόταν στο Bancassurance της MetLife για την Περιφέρεια ΕΜΕΑ.

Τη θέση του Marketing & Affinities Manager ανέλαβε ο κ. Νικόλαος Γεωργόπουλος. Ο κ. Γεωργόπουλος διαθέτει 19 έτη εργασιακής εμπειρίας στο χρηματοοικονομικό τομέα έχοντας εργαστεί σε εταιρείες όπως XIOSBANK, Alpha Trust, Generali Hellas, στους τομείς Marketing, Πωλήσεων και Εναλλακτικών Δικτύων. Είναι μέλος του International Association of Privacy Professionals (IAPP). Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Alpha Trust Α.Ε.Δ.Α.Κ, του Alpha Trust Asset Manager Fund και του Ελληνικού Ινστιτούτου Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (ΕΙΣΧΥ).

Ο Γενικός Διευθυντής της International Life  κ. Γιάννης Φουρλής, δήλωσε σχετικά: «Στην International Life επενδύουμε συνεχώς στην ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού, με αξιόλογα και ικανά στελέχη. Καλωσορίζουμε τους νέους συναδέλφους στην οικογένεια της International Life και είμαστε βέβαιοι ότι θα συντελέσουν στην προστιθεμένη αξία που προσφέρει η Εταιρεία μας στους πελάτες της και τους συνεργάτες της».