Της Μαριάννας Τζάννε
Σε σκληρούς τόνους για τις εξελίξεις στο μετρό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο υπουργός Υποδομών κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε για να ανακοινώσει την κατάληξη του διαγωνισμού για το ηλεκτρονικό εισιτήριο που όπως έγραψε από χθες το «newmoney» προσωρινός ανάδοχος έχει αναδειχθεί η κοινοπραξία «ΤΕΡΝΑ –LG CNS».
«Δεν υπάρχουν εξελίξεις, υπάρχουν προκλητικά προσχήματα και πολλοί παράγοντες που δεν θέλουν να γίνει το έργο. Τους καλό να επιδείξουν τον καλό τους εαυτό και να αφήσουν τους εγωισμούς» δήλωσε, αφήνοντας να εννοηθεί ότι η κοινοπραξία επιδιώκει να αλλάξει την σύμβαση.
«Ότι έχει σχέση με υπογεγραμμένη σύμβαση δεν μπορεί να αλλάξει επειδή αλλάζουν τα συμφέροντα και οι εποχές. Ως εκπρόσωπος του δημοσίου που προασπίζει το δημόσιο συμφέρον σε ένα τόσο δύσκολο έργο καλώ όλους να γεφυρώσουν τις διαφορές τους» Ο κ. Χρυσοχοίδης επανέλαβε μάλιστα ότι «το έργο θα εκτελεστεί με βάση τους κανόνες και τους ρυθμούς που περιλαμβάνονται στη σύμβαση και καθορίζονται από τους νομούς και τις διατάξεις τους».
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.