Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Μείωση 3,5% κατέγραψαν οι τιμές παραγωγού στη Βιομηχανία τον Φεβρουάριο του 2014, σε σύγκριση με τον προηγούμενο χρόνο, έναντι αύξησης 0,8% που σημειώθηκε κατά την ίδια σύγκριση των δεικτών του έτους 2013 προς το 2012, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΛΣΤΑΤ.

Ο Γενικός Δείκτης κατά το μήνα Φεβρουάριο 2014, σε σύγκριση με το δείκτη του Ιανουαρίου 2014, παρουσίασε μείωση 1,1%, έναντι αύξησης 1,6%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση των δεικτών του έτους 2013.

Παράλληλα, ο μέσος Δείκτης του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2013 – Φεβρουαρίου 2014, σε σύγκριση προς τον ίδιο δείκτη του δωδεκαμήνου Μαρτίου 2012 – Φεβρουαρίου 2013, παρουσίασε μείωση 1,3%, έναντι αύξησης 3,6%, που σημειώθηκε κατά τη σύγκριση των αντίστοιχων προηγούμενων δωδεκαμήνων.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΣΥΝΗΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ