Σκληρή επίθεση του Αντώνη Σαμαράς, κατά την παρουσίαση του αναπτυξιακού του σχεδίου. Ο πρωθυπουργός μιλώντας σε ένα κατάμεστο αμφιθέατρο στο Μουσείο Μπενάκη τόνισε, φωτογραφίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ πως “μερικοί προσπάθησαν να οικειοποιηθούν την Νέα Ελλάδα ως σύνθημα”.
“Έχουμε ακόμα τις αντιστάσεις του παλιού που πρέπει να νικήσουμε”, ανέφερε ο πρωθυπουργός.
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό (ο ΣΥΡΙΖΑ) είχε “μετατρέψει τα πανεπιστήμια σε άσυλα παρανόμων και τρομοκρατών όπου κακοποιούσαν καθηγητές και φοιτητές”
Ο κ. Σαμαράς μέμθηκε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης (χωρίς να το ονοματίσει), τονίζοντας πως “θέλουν να γεμίσουν την Ελλάδα με λαθρομετανάστες και να τους δώσουν και σπίτια για να έρθουν και άλλοι”.
“Μας λένε θα σκίσουν τα μνημόνια. Ποια μνημόνια θα σκίσουν, αυτά που ξεπερνάμε;”, διερωτήθηκε.
“Πως θα αντιδρούσαν αυτοί που μας δάνειζαν με χαμηλότερο επιτόκιο απ’ ότι δανείζονταν αυτοί”, σημείωσε.
“Μιλάνε για νέους επιπρόσθετους φόρους (ΣΥΡΙΖΑ), αναγκαστικό δανεισμό είπαν, αλλά δεν μας είπαν από πού. Μήπως το μόνο τους σχέδιο είναι το “σχέδιο Ζ” που είχε ως στόχο την έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη;”, τόνισε ο πρωθυπουργός.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.