Οι επιχειρήσεις που αντέχουν τις συνέπειες της ύφεσης, εμφανίζοντας υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης, βραβεύονται αύριο στην ετήσια συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας Diamonds of the Greek Economy. Στην εκδήλωση της Active Business Publishing, η οποία ξεκινά στις 5 το απόγευμα στο Radisson Blu Park Hotel Athens (Λεωφόρος Αλεξάνδρας 10),  θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι των υγιέστερα αναπτυσσόμενων εν Ελλάδι επιχειρήσεων αλλά και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου.  

Στη διαδικασία της αξιολόγησης συμμετείχαν οι 7.000 μεγαλύτερες (βάσει κύκλου εργασιών) εν Ελλάδι βιομηχανικές και εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν βάσει 10 οικονομικών δεικτών. Από την αξιολόγηση αυτή προέκυψαν 283 επιχειρήσεις οι οποίες αποτελούν την φετινή λίστα των Diamonds of the Greek Economy. Οι επιχειρήσεις αυτές παρουσιάζονται αναλυτικά στον αγγλόφωνο επιχειρηματικό οδηγό Diamonds of the Greek Economy 2014, ο οποίος θα δοθεί αύριο στη δημοσιότητα.

Στην αυριανή συνάντηση επιχειρηματικής αριστείας θα δοθεί η δυνατότητα σε περίπου 30 σημαντικούς επιχειρηματίες να δώσουν το στίγμα της επιχειρηματικής τους πορείας την περίοδο της κρίσης και των μελλοντικών σχεδίων ανάπτυξης της δραστηριότητάς τους.