Μήνυμα κατά της αποχή έστειλε μέσα από το στούντιο του Αlpha 989 ο Άρης Περουλάκης, αναπληρωτής Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Κομισιόν στην Ελλάδα.
«Όσο πιο ισχυρή είναι η συμμετοχή της Ελλάδας τόσο πιο ηχηρό θα είναι το μήνυμα. Η σημερινή κρίση το μεγαλύτερο επιχείρημα, δεν μπορεί κανείς να έχει την πολυτέλεια να πει δεν με αφορά», είπε ο κ. Περουλάκης.
«Δεν θα αμφισβητήσει κανείς ότι ο Ολάντ είναι πρόεδρος. Οι θεσμοί μας δεν είναι τόσο ισχυροί και δεν γίνονται σεβαστοί. Πρέπει να βάλουμε ως προτεραιότητα να σταθεροποιήσουμε τους θεσμούς σε αυτή τη χώρα», πρόσθεσε.
«Σε επίπεδο Ευρώπης, όλοι οι Έλληνες καταλαβαίνουν γιατί δεν μπορεί μια χώρα μόνη της να βγει στην οικονομία χωρίς να λάβει υπόψη του τις προκλήσεις παγκοσμίως», κατέληξε ο κ. Περουλάκης.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.