Τη βεβαιότητά του για τη θριαμβευτική νίκη του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» και του κ. Γιάννη Μώραλη εξέφρασε με δήλωσή του ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης προσερχόμενος στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής».
Οι συγκεντρωμένοι υποδέχτηκαν με χειροκροτήματα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο και ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, πεπεισμένος ότι ο κ. Μώραλης θα αναδειχθεί με άνεση δήμαρχος Πειραιά, είπε χαρακτηριστικά: «Γύρισα όλα τα εκλογικά τμήματα. Βλέπετε το κλίμα. Θα υπάρξουν πανηγυρισμοί».
Κατά την έξοδό του, δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης ρωτήθηκε για το κλίμα που επικρατεί στις τάξεις του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής» αναφορικά με τα μηνύματα που λαμβάνει το επιτελείο σχετικά με την εκλογή ή μη του Γιάννη Μώραλη έναντι του απερχόμενου δημάρχου Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκου και απάντησε: «Το κλίμα είναι θετικό».

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.