Kαθώς η Google ετοιμάζεται να λανσάρει το νέο της smartwatch μια εικονική έκδοση του ρολογιού, όπως και αυτού της LG δίνει στους καταναλωτές μία εικόνα για το πως θα είναι τα έξυπνα ρολόγια με λογισμικό Android.
Σύμφωνα με post σε blog ενός εκ των κατασκευαστών του λογισμικού Android, δύο σχεδιαστές της Google, ο Roman Nurik και ο Timothy Jordan με την βοήθεια της τεχνολογία προσάρμοσαν φωτογραφίες των smartwatches LG G Watch και Moto 360 της Μοtorola (την έχει εξαγοράσει η Google) στους καρπούς τους, ώστε να φαίνεται πως θα είναι τα ρολόγια στην πραγματικότητα.
Φυσικά χωρίς να ξεχνά κάποιος ότι πρόκειται ουσιαστικά για φωτογραφίες που δεν αντανακλούν την πραγματική όψη των νέων προϊόντων το Moto 360 φαίνεται μεγάλο και βαρύ.
Βέβαια αναμένεται να γίνουν γνωστά και άλλα στοιχεία για το Android Wear το νέο λογισμικό της Google για smartwatches.
Και τα δύο ρολόγια θα βγουν στα ράφια φέτος το καλοκαίρι με την τιμή τους να παραμένει άγνωστη.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.