Συνάντηση με την επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Christine Lagarde είχε στο Παρίσι αυτή την εβδομάδα ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ταμείου Gerry Rice.
Στη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο P. Thomsen -και η οποία επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του ελληνικού υπουργείου Οικονομικών- συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ελληνική οικονομία.
Παράλληλα, ο G. Rice διευκρίνισε ότι η καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση της έκθεσης του ΔΝΤ για την Ελλάδα δεν είναι κάτι σπάνιο. Και ενώ πρόσθεσε πως το κλείσιμο της Βουλής δεν εμποδίζει να κλείσουν τα μέτρα που εκκρεμούν, δεν θέλησε να σχολιάσει την παραίτηση Θεοχάρη ή τον ανασχηματισμό.
Όπως είπε, τεχνικό κλιμάκιο του ΔΝΤ θα κάνει σύντομη επίσκεψη στην Αθήνα τον επόμενο μήνα, με την πλήρη αποστολή να έρχεται μετά το τέλος του καλοκαιριού.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.