Διαψεύδει στο Newmoney.gr ο παραιτηθείς γγ Δημοσίων Εσόδων Χάρης Θεοχάρης τις πληροφορίες που διακινούνται απο χθες το βράδυ περί απειλών του ότι θα προβεί σε αποκαλύψεις εφόσον δεν τον καλύψει η κυβέρνηση.
“Δεν έχω μιλήσει με κανέναν δημοσιογράφο χθες το βράδυ, δεν καταλαβαίνω απο που προκύπτουν όλα αυτά”, σημείωσε ο κ. Θεοχάρης προσθέτοντας “δεν είναι του χαρακτήρα μου να εκτοξεύω απειλές”.
Νωρίτερα διακινούνταν πληροφορίες, κυρίως μέσω τηλεοπτικών σταθμών, ότι ο κ. Θεοχάρης φερόταν να είχε δηλώσει πως θα αποκάλυπτε παρεμβάσεις που είχε δεχθεί στο έργο του εάν δεν τον κάλυπτε η κυβέρνηση.
Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Θεοχάρης απομακρύνθηκε από τη θέση μέσω εξαναγκασμού του σε παραίτηση μετά από σχετική κυβερνητικό αίτημα. Στον κ. Θεοχάρη χρεώθηκαν από την κυβέρνηση λανθασμένοι χειρισμοί όσον αφορά στην έκδοση εγκυκλίων που είχαν σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθούν προβλήματα, όπως για παράδειγμα στο θέμα της φορολόγησης των ομολόγων που έχουν αγοραστεί από ξένους επενδυτές.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.