Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την καταπολέμηση του παρεμπορίου, πραγματοποιήθηκε χθες (8-6-2014) ειδική αστυνομική δράση για τον έλεγχο των παράνομων μικροπωλητών, στο ευρύτερο κέντρο της Αθήνας

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν έλεγχοι στις οδούς Ζήνωνος, Κεραμεικού, Αγίου Κωνσταντίνου, Πειραιώς, Αθηνάς, στην περιοχή του Θησείου και στην αγορά της Ιεράς Οδού.

Οι έλεγχοι διήρκησαν από 06.30-18.00 και συμμετείχαν αστυνομικοί των ομάδων του «Ξένιου Δία» και των κλιμακίων καταπολέμησης του παρεμπορίου στο Κέντρο της Αθήνας.

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων προσήχθησαν 37 άτομα.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα εκ των οποίων δύο ημεδαπές για παράβαση του Νόμου περί «άσκησης εμπορικών δραστηριοτήτων εκτός καταστημάτων» και δύο αλλοδαποί για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών»

Κατασχέθηκε μεγάλος αριθμός ειδών παρεμπορίου τα οποία παρέλαβαν δύο απορριμματοφόρα οχήματα του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή.