Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Να σπεύσουν να υποβάλλουν τις δηλώσεις τους μέχρι την υπάρχουσα προθεσμία που λήγει στις 30 Ιουνίου κάλεσε το Υπουργείο Οικονομικών προτρέποντάς τους να δείξουν αίσθημα φορολογικής συμμόρφωσης και κοινωνικής αλληλεγγύης.

Παράλληλα, υπενθυμίζει ότι οποιαδήποτε καθυστέρηση στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων θα προκαλέσει προβλήματα στη νέα εκκαθάριση του κοινωνικού μερίσματος με τα στοιχεία για το 2013, όπως και στην χορήγηση του οικογενειακού επιδόματος.

Συνολικά, έχουν υποβληθεί περίπου 3,3 εκατομμύρια δηλώσεις, με περίπου 146.000 δηλώσεις να υποβλήθηκαν τη Δευτέρα, 23 Ιουνίου, τον μεγαλύτερο ημερήσιο αριθμό δηλώσεων που έχει καταγραφεί.

Οι ώρες στις οποίες το φορτίο είναι χαμηλό και είναι πολύ πιο άμεση η ανταπόκριση του ΤΑXIS είναι μέχρι τις 9.30 το πρωί, από τις 14.00 μέχρι τις 17.00 και μετά τις 21.30 το βράδυ.