Η Γερμανία προχωρά στον τελικό με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση χωρίς να φοβάται τους Αργεντίνους , δήλωσε στο Sky Sports ο Γερμανός προπονητής Γιοαχίμ Λεβ.
Αν και οι 54χρονος τεχνικός παραδέχτηκε ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν αντίπαλο που είναι πιο ισχυρός από τον ίδιο υποστήριξε ότι έχει εμπιστοσύνη στις ικανότητες της ομάδας κι ότι μπορεί να πεύχει τη νίκη. “Σε αυτή τη διοργάνωση η Αργεντινή έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις και έχει δείξει καλύτερη άμυνα σε σχέση με το 2010. Η ομάδα τους δεν είναι μόνο ο Μέσι, είναι λάθος να το σκεφτεί κανείς έτσι. Φυσικά και είναι μεγάλο ατού, αλλά γενικά είναι πιοοργανωμένοι”, είπε.
“Ό,τι κι αν γίνει, όμως, ξέρουμε ότι μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Ακόμα κι αν χάσουμε τίποτα δεν θα αλλάξει. Αυτή η ομάδα έχει μέλλον” τόνισε.
Η Γερμανία, έχοντας αποκλείσει με το τρομερό 7-1 την Βραζιλία αποτελεί το φαβορί για τη νίκη.
“Δεν αντιμετωπίζω τον σημερινό αγώνα ως τη μεγαλύτερη μου πρόκληση. Είχα κι άλλες μεγάλες προκλήσεις πιο παλιά. Άλλωστε για να φτάσει κανείς μέχρι εδώ χρειάζεται να νικήσει μεγάλες ομάδες” κατέληξε.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.