O Τάκης Φύσσας επιστρέφει στο «τριφύλλι» στον ρόλο του διευθυντή ποδοσφαίρου, μετά την παύση της συνεργασίας του με την ΕΠΟ, όπου και εργάστηκε με επιτυχία ως τιμ μάνατζερ.
Όπως αναφέρει το gazzeta.gr, στον Παναθηναϊκό η άποψη που είχαν για τον βετεράνο παίκτη του «τριφυλλιού» ήταν εξαιρετική ενώ και ο Φύσσας ήταν εξ΄ αρχής θετικός στο να αναλάβει ρόλο στην διοίκηση των «πρασίνων».
Ο Φύσσας θα έχει ρόλο συνδετικού κρίκου ανάμεσα στο ποδοσφαιρικό τμήμα και την διοίκηση, έχοντας περισσότερο διοικητικό ρόλο.
Ο Φύσσας, μάλιστα, σε αρκετές περιπτώσεις θα εκπροσωπεί τον σύλλογο, όπως για παράδειγμα σε θέματα της ΟΥΕΦΑ.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον Παναθηναϊκό και για αυτό ευχαριστώ πολύ τον κύριο Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Τόσο ο Νίκος Νταμπίζας όσο και ο Γιάννης Αναστασίου με τους συνεργάτες του έχουν δημιουργήσει και υλοποιούν ένα πρότζεκτ άκρως πετυχημένο, το οποίο με εκφράζει απόλυτα και που, με την εμπειρία και τις γνώσεις μου, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο», σημείωσε ο Τάκης Φύσσας.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.