Την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει εδώ και καιρό, ανακοίνωσε κι επισήμως σήμερα η Cyta Ελλάδος. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί για τον όμιλο «φυσιολογική εξέλιξη και πρόκληση ανάπτυξης στην ελληνική, με την εταιρεία να έχει σήμερα μετατραπεί σε 4 play πάροχο, προσφέροντας υπηρεσίες κινητής, σταθερής τηλεφωνίας, διαδικτύου και οπτικοακουστικού περιεχομένου.
Το βασικό πάγιο που προσφέρει η Cyta κυμαίνεται από 9 έως 13 ευρώ και περιλαμβάνει 100 λεπτά προς όλους και 100 λεπτά από συνδρομητές Cyta προς συνδρομητές Cyta. Επίσης, ο συνδρομητής μπορεί να προσθέσει προγράμματα επιπρόθετου χρόνου ομιλίας, δεδομένων ή μηνυμάτων προς 5 ευρώ. Το βήμα χρέωσης των υπηρεσιών είναι ανά λεπτό.
Η εταιρεία έχει επενδύσει, έως σήμερα σε υποδομές στην Ελλάδα 200 εκατ. ευρώ και διαθέτει 315.000 συνδρομητές.
Οσον αφορά τις επιδόσεις της εταιρείας, οι πωλήσεις διαμορφώνονται σε σταθερά επίπεδα, ενώ τα έσοδα, λόγω της κινητής τηλεφωνίας θα αυξηθούν.
Σύγκεκριμένα, όπως αναφέρει η εταιρεία, με την παραπάνω εξέλιξη η Cyta Ελλάδος δίνει για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά τη δυνατότητα συνδυασμού τετραπλών υπηρεσιών (4play) Σταθερής-Κινητής-Internet-Τηλεόρασης σε ένα λογαριασμό. Η δυνατότητα συγκέντρωσης πολλαπλών υπηρεσιών σε ένα λογαριασμό από μία εταιρεία, δημιουργεί τις ιδανικές προϋποθέσεις για ποικίλες συνδυαστικές εκπτώσεις, αρκεί να υπάρχει τουλάχιστον μία Σύνδεση Σταθερής και μία Σύνδεση Κινητής στον ίδιο λογαριασμό, με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη οικονομία στον (οικιακό ή εταιρικό) μηνιαίο λογαριασμό.
Έτσι, από σήμερα, ο Πελάτης αποκτά τη δυνατότητα να δημιουργήσει τη δική του «Cyta Κινητή», με τιμή βασικού παγίου συμβολαίου από μόλις 9€/μήνα*, στην οποία συμπεριλαμβάνονται 200 λεπτά ομιλίας: 100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος. Στη συνέχεια ο Πελάτης, αναλόγως των αναγκών του, μπορεί με μόλις επιπλέον 5€/ανά Πρόγραμμα το μήνα, να προσθέσει Προγράμματα στο βασικό πάγιο, όποια και όσα θέλει, όποτε το χρειάζεται – ακόμη και κατά τη διάρκεια του μήνα – έχοντας τις εξής επιλογές: Ομιλία προς όλους (150’), Ομιλία Cyta προς Cyta Κύπρος -Σταθερά και Κινητά- (150’), SMS προς όλους (100) και Mobile Internet (200MB). Για τους Πελάτες που θα επιλέξουν μόνο Cyta Κινητή, ισχύει ειδική τιμή συμβολαίου η οποία ξεκινά από τα 11€/μήνα (περιλαμβάνει 200’ ομιλίας: 100’ προς όλα τα Δίκτυα και 100’ προς Σταθερά & Κινητά Cyta Ελλάδος).
“Η επέκταση της Cyta Ελλάδος και στην Κινητή Τηλεφωνία μετά από μόλις 6 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την εταιρεία και αποδεικνύει ότι η σταθερή ανάπτυξη είναι εφικτή πραγματικότητα για μία ελληνική εταιρεία, ακόμη και σε περιόδους ύφεσης”καταλήγει η εταιρεία.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.