Η ΟΝΕΧ προχώρησε σε μια ακόμα σημαντική συνεργασία, υπογράφοντας σύμβαση με την Πολεμική Αεροπορία για την υποστήριξη των εκπαιδευτικών αεροσκαφών τύπου Τ-6Α, που αφορά στην παροχή απαρτίων του συστήματος ρηναίου τροχού για την καθοδήγηση του αεροσκάφους (Nose Wheel Steering-NWS) για το συγκεκριμένο τύπο αεροσκαφών.
 
Το υλικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την κάλυψη των αναγκών των πτητικών απαιτήσεων των αεροσκαφών Τ-6Α και πληροί τις εξειδικευμένες απαιτήσεις της Πολεμικής Αεροπορίας. Αποτελεί δε μια από τις δυνατότητες υποστήριξης και λύσεων που διαθέτει η ΟΝΕΧ στο χαρτοφυλάκιο της, αναφορικά με την υποστήριξη του αεροπορικού τομέα και ειδικά του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους.  
 
Τα εν λόγω αεροσκάφη είναι μονοκινητήρια ελικοφόρα Αμερικάνικης προέλευσης και χρησιμοποιούνται από τη Σχολή Ικάρων στα πλαίσια προγραμμάτων πτητικής εκπαίδευσης. Σχεδιάστηκαν δε να έχουν χαρακτηριστικά πτήσης και αίσθηση jet αεροσκάφους. Το πρώτο Τ-6Α παραδόθηκε στην Πολεμική Αεροπορία τον Ιούλιο του 2000. Είναι το πιο σύγχρονο εκπαιδευτικό της Π.Α., επιχειρεί από την Καλαμάτα (120ΠΕΑ) και φέρει δίχρωμη παραλλαγή άσπρου και μπλε.  
 
Όπως αναφέρει ο κος Ξενοκώστας, Πρόεδρος & Δ/νων Σύμβουλος της ΟΝΕΧ, η ΟΝΕΧ αισθάνεται υπερήφανη για αυτή τη συνεργασία, η οποία καταδεικνύει με τον πλέον έμπρακτο τρόπο τη συνέπεια της εταιρείας στην υποστήριξη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας και των Ελλήνων Ιπτάμενων, με την παροχή λύσεων σε έναν τομέα υψηλών απαιτήσεων, όπως είναι ο αεροπορικός.