Ο κ. Σαμαράς κατευθύνεται ως ικέτης στην κ. Μέρκελ προσβλέποντας στην επιείκειά της, σημειώνει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την επικείμενη συνάντηση του Πρωθυπουργού με την Γερμανίδα καγκελάριο.
«Απομονωμένος πολιτικά προστρέχει στο τελευταίο του αποκούμπι, αφού προηγουμένως έχει καταστήσει σαφές μέσω του Υπουργού Οικονομικών πως η μεν διαγραφή του χρέους δεν αποτελεί επιλογή, η δε χαλάρωση της δημοσιονομικής πολιτικής συνιστά αμαρτία», αναφέρει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Το μόνο διαπραγματευτικό χαρτί του κ. Σαμαρά προς την κ. Μέρκελ είναι η προοπτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνεται ενώ η ανακοίνωση καταλήγει:
«Όλα δείχνουν πως η κυβέρνηση Σαμαρά δεν μπορεί να εκπροσωπήσει τα συμφέροντα της χώρας, δεν μπορεί και δεν θέλει να διαπραγματευτεί και πως έχει κλείσει τον κύκλο της ζωής της».
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.