Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Newmoney.gr on Google

Δριμεία κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ άσκησε ο υπουργός Ανάπτυξης Νίκος Δένδιας, με αφορμή τις καταγγελίες Δραγασάκη ότι “αρκεί ένας ισχυρός επιχειρηματίας, ένας εφοπλιστής, ένας εκδότης, μεγάλος ή μικρός ή ένας φίλος του πρωθυπουργού να τηλεφωνήσει στο Μαξίμου για να ακυρωθεί ένας νόμος».

«Είναι παράνομη πράξη αυτό που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όταν έχεις πληροφορίες για τέτοιες πράξεις, και δη κακουργηματικές, πας στη Δικαιοσύνη» επισήμανε  στον ΣΚΑΪ ο  Νίκος Δένδιας.

«Πετάει λάσπη παντού στον ανεμιστήρα ο ΣΥΡΙΖΑ… Δεν μού άρεσε η θέση του, επαναφέρει τη σκανδαλολογία, δεν ήταν αυτό το θέμα της συζήτησης. Πού θα πάει η χώρα; Αφήστε τη ΝΔ, αφήστε την κυβέρνηση, η κοινωνία τι γνώμη θα σχηματίσει για το πολιτικό σύστημα; Αυτό μένει στο τέλος της ημέρας, και παίρνει η μπάλα και τον ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Εκτοξεύει λάσπη είναι ανεύθυνη η αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι τίμια πράγματα αυτά, δεν είναι σωστά και δεν είναι καθαρά» πρόσθεσε ο υπουργός.

Όσον αφορά την οικονομία, ο κ. Δένδιας τόνισε ότι «έχουμε ενα συνολικό πακέτο στήριξης της επιχειρηματικότητας για να μπορέσουμε να ανοίξουμε δουλειές. Έχουμε διαφορετική αντίληψη όμως απο το κρατικοδίαιτο κράτος».  Παράλληλα, επισήμανε ότι οι δανειστές εκφράζονται θετικά και ότι το κλίμα ήταν απολύτως θετικό για την προσπάθεια που καταβάλει η κυβέρνηση.

Επιπλέον, διευκρίνισε ότι το νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια θα κατατεθεί στη Βουλή μετά τα stress tests για τις τράπεζες.

«Είναι προφανές ότι η χώρα βγαίνει από την κρίση, είναι προφανές ότι ανοίγονται νέες προκλήσεις, και είναι καλό να μάς πει ο κ. Τσίπρας πως βλέπει αυτός την έξοδο από την κρίση με ρεαλιστικές λύσεις» είπε ο υπουργός Ανάπτυξης.