Η φετινή χρονιά συνεχίζεται με επιτυχίες για το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, με την απόκτηση ενός ακόμη διεθνούς βραβείου ποιότητας και γεύσης. Αυτή τη φορά, η διάκριση ήρθε από τον Οργανισμό Monde Selection, Διεθνή Φορέα Γεύσης και Ποιότητας, με έδρα τις Βρυξέλλες, ο οποίος βράβευσε το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ με την ανώτατη διάκριση «Grand Gold Quality Award».

Η διάκριση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ αποτελεί τη συνέχεια της επιτυχημένης διεθνούς πορείας του, καθώς, στις αρχές του έτους, απέσπασε τη σπουδαία διάκριση «DLG International Award 2018 in Gold», από τον Ευρωπαϊκό Φορέα Πιστοποίησης Ποιότητας DLG, για την άριστη ποιότητα και γεύση του. Ακόμη, το «Grand Gold Quality Award» αποτελεί το τέταρτο βραβείο γεύσης και ποιότητας που έχει αποσπάσει το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σε συνέχεια και των διακρίσεων iTQi 2016 και 2017.

Ακολουθώντας μια ενδελεχή διαδικασία αξιολόγησης, ο οργανισμός Monde Selection επιβραβεύει προϊόντα με βάση τα άρτια χαρακτηριστικά τους, αναδεικνύοντας την ανώτερη ποιότητα και γεύση τους. Η διαδικασία αξιολόγησης κάθε προϊόντος απαρτίζεται από μία Επιτροπή, τουλάχιστον 8 ειδικών, οι οποίοι, μέσα από οργανοληπτικό έλεγχο του προϊόντος, βαθμολογούν κριτήρια όπως η γεύση, η όψη, η οσμή και η συσκευασία.

Φέτος, 70 καταξιωμένοι κριτές αξιολόγησαν προϊόντα από 89 χώρες, με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ να ξεχωρίζει και να λαμβάνει την ύψιστη διάκριση, η οποία απονέμεται στα προϊόντα που συγκεντρώνουν ποσοστό αξιολόγησης μεταξύ 90% – 100%.

Η νέα διάκριση του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ αποδεικνύει την εξαιρετική του ποιότητα και γεύση και επιβεβαιώνει την προσήλωση της Coca-Cola Τρία Έψιλον στην άριστη ποιότητα και ασφάλεια των προϊόντων της. Γιατί όταν φροντίζεις την ΑΥΡΑ σου, κερδίζεις!