Την εκτίμηση ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις για την Ελλάδα στο σημερινό Eurogroup εξέφρασε ο υπουργός Οικονομικών της Σλοβακίας, Πίτερ Κάζιμιρ μέσα από tweet του.
Συγκεκριμένα, υποστήριξε ότι η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να ταχθεί υπέρ του «ναι» στο επικείμενο δημοψήφισμα, αλλιώς θα ρίξει την Ελλάδα στο γκρεμό.
«Φοβάμαι ότι οι ελληνικές τράπεζες δε θα ξανανοίξουν με ευρώ σε περίπτωση που το δημοψήφισμα της Κυριακής καταλήξει με ένα “όχι”», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σλοβάκος υπουργός.

Ο κ. Κάζιμιρ έχει ασκήσει σφοδρή κριτική στους χειρισμούς της ελληνικής πλευράς κυρίως μετά τις δίχως αποτέλεσμα διαπραγματεύσεις και την απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να ανακοινώσει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.