Των Κώστα Τσαούση – Κατερίνας Καραμούτσου

Μία συσκευασία που περιέχει δημητριακά και μέλι ξεχωριστά! Σε ένα γυάλινο μπουκάλι που δίχως άλλο παραπέμπει στην δεκαετία του ’50 και στις vintage συσκευασίες γάλακτος, «χώρεσε» ένα υγιεινό γεύμα για όλες τις ώρες.

Στο διάφανο γυάλινο μπουκάλι βρήκαν φιλοξενία νιφάδες βρώμης και κριθαριού, cranberries, αμύγδαλα, σουσάμι, μαύρες κορινθιακές σταφίδες, λιναρόσπορος, γκότζι μπέρυ, ιπποφαές, σπόροι chia και μέλι ανθέων κωνοφόρων – από το πλούσιο σε αντιοξειδωτικά μέλι βελανιδιάς και το πλούσιο σε υπεροξείδιο ανθέων βαμβακιάς! Μάλιστα, το μέλι τοποθετήθηκε σε έναν δοκιμαστικό σωλήνα εντός του μπουκαλιού.

Το νέο προϊόν του Γιάννη Καρυπίδη και της Στέβης Θεοδώρου – το ζευγάρι της ευβοιώτικης Stayia Farm- βαφτίστηκε Blend!t και ο δημιουργικός Μιχάλης Αγγελακόπουλος ανέλαβε το «αμπαλάζ».

IMG_3398.jpg

bees.jpg

Το Blend!t με λίγα λόγια είναι μια καινοτομία καθώς συνδυάζει με ένα νέο τρόπο διαφορετικών καταβολών τροφές σε μια χρηστική συσκευασία. Σε κάθε περίπτωση είναι «το γεύμα που θα λύσει τα χέρια όσων κουράστηκαν να κουβαλούν όλα τα προϊόντα μαζί τους στο γραφείο και στο γυμναστήριο. Όλα σε μία συσκευασία χωρίς να χύνονται και να γίνονται βάρος!», όπως επισημαίνει ο Γιάννης. Μάλιστα, το Blend!t είναι χωρίς πρόσθετη ζάχαρη και με Β γλυκάνη που μειώνει την χοληστερίνη!

Με αυτά και με εκείνα το μόνο που απομένει είναι το γάλα – το γάλα της αρεσκείας του καθενός.

Επιπλέον, το Blend!t δεν σταματά εκεί. Διαμορφώνει και εκείνο τις δικές του επιλογές. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε τις δικές σας σπιτικές μπάρες, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται μέσα στο μπουκάλι και οι μπάρες σας είναι έτοιμες, απλά ψήστε τες!

Τα ειδικά μέλια

superbeee2.jpg

Ο Γιάννης Καρυπίδης και η Στέβη Θεοδώρου τους τελευταίους μήνες έχουν ρίξει το βάρος των προσπαθειών τους στην προώθηση μιας νέας σειράς μελιών με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και με την επωνυμία SuperBee.

Η ποικιλία μελιών SuperBee βασίζεται σε εργαστηριακές μελέτες, που διενεργήθηκαν από ελληνικά πανεπιστήμια. Οι τρεις ποικιλίες μελιού που αναδεικνύονται στις εργαστηριακές μελέτες, είναι το “Μέλι Κουμαριάς”, “Μέλι Βελανιδιάς” και το “Μέλι από άνθη Βαμβακιάς”. Οι φαρμακευτικές τους ιδιότητες, τα συγκαταλέγουν στις πρώτες θέσεις της παγκόσμιας κατάταξης μελιών.