search icon

Επιχειρήσεις

Alfa Pharm: Υιοθέτησε την νέα πλατφόρμα Galaxy ERP της EPSILON NET

Υιοθέτησε επιτυχώς την νέα πλατφόρμα Galaxy Pharma από τις Epsilon SingularLogic & Epsilon CSA

Η Alfa Pharm Α.Ε. επέλεξε τις Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, μέλη του Ομίλου EPSILON NET, και τη λύση Galaxy Pharma ERP για να αναβαθμίσει την εμπορική της λειτουργία και να αυτοματοποιήσει τις καθημερινές επιχειρησιακές της διαδικασίες.

Η Alfa Pharm Α.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμάκου από το 1974, έχοντας κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά. Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν την εμπορία, διανομή και αποθήκευση φαρμάκων, καλλυντικών και παραφαρμακευτικών ειδών, εξυπηρετώντας καθημερινά, μέσα από το οργανωμένο δίκτυο διανομής της, ολόκληρη την ελληνική επικράτεια. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην εξυπηρέτηση των πελατών της, η εταιρία αναζητούσε μια λύση, που όχι μόνο θα της προσέφερε ολοκληρωμένη διαχείριση και παρακολούθηση των λειτουργιών της, αλλά θα της εξασφάλιζε γρήγορη παραγγελιοληψία, ταχύτερη τιμολόγηση, ορθή αναπλήρωση αποθεμάτων, αυτοματοποιημένα logistics και άμεση εκτέλεση των παραγγελιών.

Στο πλαίσιο αυτό, η Alfa Pharm Α.Ε. εμπιστεύτηκε την τεχνολογική καινοτομία και την πλούσια λειτουργικότητα της κάθετης λύσης Galaxy Pharma ERP, η οποία αποτελεί την πιο αξιόπιστη  επιλογή στον κλάδο των φαρμακαποθηκών. H λύση  αποτελεί αποτέλεσμα της συνεργασίας του τμήματος R&D της Epsilon SingularLogic, με πολυετή εμπειρία σε πολύπλοκα, εξειδικευμένα και σύνθετα έργα, και της Epsilon CSA, θυγατρική του Ομίλου EPSILON NET, με μακροχρόνια εμπειρία στον κλάδο του φαρμάκου. Στη λύση συμπεριλαμβάνεται ολοκληρωμένο υποσύστημα διαχείρισης αποθήκης (WMS) που διασυνδέεται με ρομποτικά συστήματα ROWA, αποκλειστικός αντιπρόσωπος των οποίων είναι η Epsilon CSA.

Η πλατφόρμα Galaxy Pharma προσφέρει στην Alfa Pharm Α.Ε. μια σειρά από σημαντικά πλεονεκτήματα για την ολοκληρωμένη λειτουργίας της, όπως:

Συγκεκριμένα, από το live του έργου, παρατηρείται ότι η εταιρία έχει πετύχει εξοικονόμηση χρόνου κατά 33% από την λειτουργικότητα ενοποίησης παραγγελιών και κατά 20% στη συνολική εξυπηρέτηση παραγγελιών πελατών.

Ο κ. Αλέξανδρος Λάχας, Διευθύνων Σύμβουλος, στην Alfa Pharm Α.Ε ανέφερε: «Το να ανταποκρινόμαστε on time στις ανάγκες των πελατών μας αποτελεί τη βασική μας προτεραιότητα. Στον κλάδο μας, κάθε λεπτό μετράει και κάθε δρομολόγιο μπορεί να κάνει τη διαφορά! Γι΄ αυτό επιλέξαμε τις εταιρίες Epsilon SingularLogic και Epsilon CSA, καθώς και τη λύση Galaxy Pharma ERP. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να έχουμε δίπλα μας συνεργάτες, που αντιλαμβάνονται τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουμε και ένα σύγχρονό εργαλείο, που μας προσφέρει την ταχύτητα και την ευελιξία, που χρειαζόμαστε στην καθημερινή μας.

Διαβάστε ακόμη

Σκέρτσος: Οι συνεργασίες, ο κίνδυνος ακυβερνησίας και η αυτοδυναμία

Πώς η Ελλάδα κατάφερε να δανείζεται χαμηλότερα από οικονομίες επενδυτικής βαθμίδας (tweet+γράφημα)

Fuel EU Maritime: Πρώτη γενική συμφωνία για τα εναλλακτικά καύσιμα στη ναυτιλία

Exit mobile version