search icon

Επιχειρήσεις

Alpha Αστικά Ακίνητα: Αλλάζει η επωνυμία της από τις 6/2

Η επωνυμία της εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Alpha Real Estate Services Ανώνυμη Εταιρεία»

Την αλλαγή της επωνυμίας της σε «Alpha Real Estate Services Ανώνυμη Εταιρεία» και του διακριτικού της τίτλου σε «Alpha Real Estate Services» αντίστοιχα, αποφάσισε η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της «Alpha Αστικά Ακίνητα Ανώνυμος Εταιρεία Κτηματικών, Οικοδομικών, Τουριστικών και Συναφών Επιχειρήσεων», που πραγματοποιήθηκε στις 19.01.2024.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, το Υπουργείο Ανάπτυξης με τη με αριθμό 3202453ΑΠ/23.01.2024 απόφασή του (ΑΔΑ 6ΧΡΔ46ΝΛΣΞ-ΥΕΟ) ενέκρινε την τροποποίηση του σχετικού άρθρου του Καταστατικού της Εταιρείας. Η Επιτροπή Εταιρικών Πράξεων του Χρηματιστηρίου Αθηνών στη συνεδρίασή της, της 02.02.2024 ενημερώθηκε για την ανωτέρω απόφαση.

Κατόπιν των ανωτέρω, με απόφαση της Εταιρείας, ορίζεται ότι από τις 06.02.2024 η επωνυμία της Εταιρείας στο Χρηματιστήριο Αθηνών αλλάζει σε «Alpha Real Estate Services Ανώνυμη Εταιρεία» και ο διακριτικός της τίτλος σε «Alpha Real Estate Services» αντίστοιχα. Για τις διεθνείς συναλλαγές η ανωτέρω επωνυμία αποδίδεται σε «Alpha Real Estate Services S.A.».

Για περισσότερες πληροφορίες οι κ.κ. μέτοχοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Μετόχων της Εταιρείας, Σταδίου 24, Αθήνα (τηλ. 210-3266177, κα. Αλεξανδρή Ηλιάνα).

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερη σερί εβδομαδιαία άνοδος με νέα ρεκόρ στο Χρηματιστήριο – Διψήφιο τραπεζικό «άλμα» εντός του 2024

Πλειστηριασμοί: Στον… ντόκο το πλοίο και η «ώρα» της ΕΝΚΛΩ (pics)

Τάσος Παπαναγιώτου: «Come back» στην αγορά ρεύματος με νέο σχήμα (pic)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ

 

Exit mobile version