search icon

Επιχειρήσεις

Frigoglass: Αύξηση 50% στις πωλήσεις στο τρίτο τρίμηνο 2021

Η αύξηση του όγκου πωλήσεων και των τιμών υπερκάλυψαν τον αντίκτυπο εξωγενών παραγόντων

Τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τρίτο τρίμηνο του 2021 ανακοίνωσε την Πέμπτη η Frigoglass, η οποία κατέγραψε, μεταξύ άλλων, αύξηση κατά 50 % στις πωλήσεις.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, οι πωλήσεις αυξήθηκαν κατά 50% ως αποτέλεσμα της ισχυρής ανάκαμψης της ζήτησης και στις δύο δραστηριότητες, καθώς και της χαμηλής συγκριτικής βάσης.

Τα κυριότερα στοιχεία του τρίτου τριμήνου 2021

Ο κύριος Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε: «Πετύχαμε ισχυρή επίδοση παρά τις προκλήσεις που σχετίζονται με την αύξηση του κόστους και τις επιπτώσεις από το περιστατικό της πυρκαγιάς στη Ρουμανία. Με τις τάσεις της αγοράς να παραμένουν ευνοϊκές τον Οκτώβριο, αναμένουμε το 2021 να επιτύχουμε διψήφια αύξηση πωλήσεων και βελτίωση του περιθωρίου EBITDA. Εστιάζουμε στην υλοποίηση του σχεδίου επιχειρησιακής συνέχειας με στόχο την ικανοποίηση της ζήτησης κατά τη διάρκεια του εποχικά ισχυρού πρώτου εξαμήνου του επόμενου έτους, στην έγκαιρη έναρξη των κατασκευαστικών εργασιών στη Ρουμανία, καθώς και στα μέτρα αντιστάθμισης της αύξησης κόστους.»

Διαβάστε ακόμα:

Κλιματικός νόμος: Ηλεκτρικά ταξί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη από το 2025, τέλος και οι καυστήρες θέρμανσης πετρελαίου

Κατώτατος μισθός: Πώς θα «χτιστεί» η διπλή αύξηση εντός του 2022

WWF Ελλάς: Οι μεγαπυρκαγιές δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού

Exit mobile version