search icon

Επιχειρήσεις

Frigoglass: Αυξήθηκαν 25% οι πωλήσεις το πρώτο τρίμηνο

Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα οι εργασίες ανακατασκευής του εργοστασίου στη Ρουμανία - Για «σημαντική αβεβαιότητα αναφορικά με τις λειτουργικές και τις οικονομικές επιδόσεις του έτους» λόγω του πολέμου στην Ουκρανία κάνει λόγο ο Διευθύνων Σύμβουλος, Νίκος Μαμουλής

Τα μη ελεγμένα οικονομικά αποτελέσματα για το τρίμηνο που έληξε στις 31 Μαρτίου 2022 ανακοίνωσε η Frigoglass Α.Β.Ε.Ε. την Πέμπτη.

Σύμφωνα με την εταιρική ανακοίνωση, παρουσιάζεται αύξηση των πωλήσεων κατά 25% σε σχέση με πέρυσι ως αποτέλεσμα της συνεχούς ανάκαμψης της ζήτησης και στους δύο κλάδους καθώς και της χαμηλής συγκριτικής βάσης.

Ο κύριος Νίκος Μαμουλής, Διευθύνων Σύμβουλος της Frigoglass, σχολίασε σχετικά:  «Παρά τη συνεχιζόμενη ανάκαμψη των πωλήσεων τους πρώτους δύο μήνες του έτους, οι προκλήσεις που δημιούργησε η σύγκρουση μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας επηρέασαν σημαντικά τα αποτελέσματά μας τον Μάρτιο. Λαμβάνουμε σημαντικά μέτρα για να περιορίσουμε τον αντίκτυπο της σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας και την αύξηση του κόστους που αυτή συνεπάγεται, καθώς το υφιστάμενο γεωπολιτικό περιβάλλον έχει προκαλέσει σημαντική αβεβαιότητα αναφορικά με τις λειτουργικές και τις οικονομικές επιδόσεις του έτους».

Κυριότερα στοιχεία του πρώτου τριμήνου 2022

Διαβάστε ακόμα:

Κομισιόν: Επιπλέον πόρους 1,5 δισ. για την ενεργειακή μετάβαση θα λάβει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

«Σφαγή» στα crypto: Μαζική φυγή επενδυτών από τα UST και Luna – 7 δισ. δολ. απέσυραν οι επενδυτές από το Tether

Ηχηρή προειδοποίηση ΟΗΕ: Η επισιτιστική κρίση μπορεί να διαρκέσει χρόνια

Exit mobile version