search icon

Επιχειρήσεις

Οι Ελληνίδες επιχειρηματίες της χρονιάς – Ποιες πήραν τα βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος»

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μεταλλεία στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

«Άρωμα γυναίκας» είχαν τα φετινά επιχειρηματικά βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος», τα οποία διοργανώθηκαν για 4η χρονιά στη Θεσσαλονίκη.  

Απονεμήθηκαν σε Ελληνίδες επιχειρηματίες, οι οποίες ξεχώρισαν στο κλάδο τους, με την επιχειρηματική δραστηριότητά τους σε Ελλάδα και εξωτερικό, όχι μόνο για την πετυχημένη διαδρομή τους, αλλά για τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις τους. 

Την εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε παρουσία ευρωβουλευτών, υπουργών, υφυπουργών και πλήθος κόσμου, χαιρέτισε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Σταύρος Καλαφάτης. «Η σημερινή απονομή αποδεικνύει ότι η ισότιμη συμμετοχή των γυναικών αποτελεί σημαντικό παράγοντα ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Η Ελλάδα διαθέτει εξαιρετικό επιχειρηματικό δυναμικό γυναικών που επιχειρούν εργάζονται και πετυχαίνουν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός. 

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, επεσήμανε ότι η γυναικεία επιχειρηματικότητα αποτελεί πλεονέκτημα για κάθε κοινωνία και το αποδεικνύουν μετρήσεις, δεδομένα και μελέτες. «Στο τωρινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης, το 40% είναι γυναίκες δημοτικοί σύμβουλοι. Είναι ένα πολύ καλό ποσοστό. Ο δήμος στήριξε και στηρίζει την γυναικεία επιχειρηματικότητα και το έκανε και κατά την διάρκεια της πανδημίας».  

Πιο αναλυτικά, στα 4α Επιχειρηματικά Βραβεία «Θαλής ο Μιλήσιος» βραβεύθηκαν: 

Τιμητική διάκριση έλαβαν:  

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η οποία κατέκτησε δύο χρυσά μεταλλεία στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. 

Διαβάστε επίσης  

Οι Έλληνες που διεκδικούν τα Όσκαρ της θάλασσας στο ναυτικό σαλόνι του Μονακό   

Αμοιβές που ζαλίζουν: Αυτοί είναι οι 10 πιο πλούσιοι δικηγόροι στον κόσμο  

Οικογένεια Κουτρουλιά – Palmie bistro: Από τις χρυσές εποχές στην περιπέτεια των πλειστηριασμών 

 

Exit mobile version