search icon

Επιχειρήσεις

Νέα ανακοίνωση της BEAT: Στο 1,2 ευρώ το κόστος προμίσθωσης ταξί

«Οι 8.000 συνεργάτες οδηγοί μας διπλασίασαν το χρόνο που μένουν ενεργοί στην πλατφόρμα εξυπηρετώντας διαδρομές. Οι διαδρομές μέσω του app αυξήθηκαν κατά 5%», καταλήγει η Beat

Πίσω… φαίνεται να κάνει η Beat στη χρέωση προμίσθωσης στα  1,2 ευρώ από 2 ευρώ που ήταν αρχικά. Η εταιρεία αποδίδει την εν λόγω μείωση στην αναπροσαρμογή στον τιμοκατάλογο των υπηρεσιών ταξί η οποία ανακοινώθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Σύμφωνα με την εταιρεία, η μείωση θα εφαρμοστεί σε όλες τις διαδρομές από την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρα 12:00 το μεσημέρι.

«Σκοπός μας με αυτή τη μείωση είναι να συγκρατήσουμε το τελικό κόστος των Beat διαδρομών, προσφέροντας παράλληλα κίνητρο στους οδηγούς για καλύτερες υπηρεσίες.  Θυμίζουμε ότι τη χρέωση προμίσθωσης εισπράττουν οι συνεργάτες οδηγοί, ενώ από την πλευρά μας θα αξιολογούμε διαρκώς την ανάγκη επιβολής χρέωσης όπως και το ύψος της χρέωσης, ανάλογα με τις συνθήκες ζήτησης και προσφοράς», τονίζει η εταιρεία.

Σύμφωνα με την Beat τις πρώτες μέρες εφαρμογής της χρέωσης προμίσθωσης, 8 στους 10 επιβάτες που χρησιμοποιούν την υπηρεσία εξυπηρετούνται πλέον άμεσα.

Διαβάστε ακόμη:

JP Morgan: Οι θέσεις ρεκόρ των μετρητών στα χαρτοφυλάκια δίνουν στήριξη σε μετοχές και ομόλογα

Ξεκίνησε ο πλειστηριασμός για τη βίλα Κοντομηνά στην Ύδρα

O γάμος της Κέας, οι γαμπροί της ΙΝΤΡΑΚΑΤ, ο λοχαγός του Σαράντη και οι greek business του Άμπου Ντάμπι

Exit mobile version