search icon

Επιχειρήσεις

Porto Carras Grand Resort: Ξεκινά από τον Ιούνιο να υποδέχεται τους επισκέτες του

Βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού για τα επόμενα πέντε έτη, η νέα ιδιοκτησία έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων και σε σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών

Το Porto Carras Grand Resort, ιδανικά τοποθετημένο στα δυτικά παράλια της Σιθωνίας, στη Β. Ελλάδα, είναι έτοιμο να υποδεχτεί τους επισκέπτες του από τον Ιούνιο του 2021 υπό νέα ιδιοκτησία, παρέχοντας νέες και αναβαθμισμένες εμπειρίες βάσει των υψηλότερων προδιαγραφών και της μέγιστης ασφάλειας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τους προηγούμενους μήνες η νέα ιδιοκτησία βάσει του μακροχρόνιου σχεδιασμού για την πλήρη ανακαίνιση του νέου Porto Carras κατά τα επόμενα 5 έτη, έχει προχωρήσει σε ανακαίνιση των εσωτερικών χώρων, καθώς και σε σημαντική αναβάθμιση των εξωτερικών εγκαταστάσεων και υποδομών.

Η ανακοίνωση τονίζει ότι με γνώμονα τη μείωση της εξάπλωσης του Covid-19, όλες οι υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου λειτουργούν υπό τη προστασία του Πρωτόκολλου Διακοπών, το οποίο εμπεριέχει τα καλύτερα δυνατά μέτρα ασφάλειας και προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού, όπως χρήση ψηφιακών υπηρεσιών, ιατρική υποστήριξη όλο το 24ωρο, πλήρη απολύμανση και βαθιές μεθόδους καθαρισμού.

Με τον τρόπο αυτόν και σε συνδυασμό με τους εκτεταμένους ανοιχτούς χώρους και τις ανέπαφες υπηρεσίες τελευταίας τεχνολογίας, το ανανεωμένο Porto Carras επισημαίνει ότι προσφέρει ένα ασφαλές περιβάλλον για να απολαύσουν όλοι οι επισκέπτες, χωρίς συμβιβασμούς, μια ολοκληρωμένη χαλαρωτική εμπειρία διακοπών.

Για πλήρη ενημέρωση των έργων ανακαίνισης, επισκεφτείτε την σελίδα portocarras.com/reloading- 2021/.

Διαβάστε ακόμη

Τριπλή ένεση ρευστότητας για το άνοιγμα των επιχειρήσεων

Διήμερο «φωτιά» για πλειστηριασμούς, ληξιπρόθεσμα και ΕΝΦΙΑ

Κυριάκος Φιλίππου: Από το γαλακτοπωλείο στην εξοχική Πατησίων, στη Fage International (pics)

 

Exit mobile version