Μπορεί να έγιναν οι εκλογές στην Αυστρία την προπερασμένη Κυριακή όμως το ακροδεξιό εθνικιστικό Κόμμα των Ελευθέρων και αξιωματική αντιπολίτευση με ποσοστό 20,5%, δεν λέει να σταματήσει τα βέλη κατά τις Ελλάδας, όπως βέβαια έκανε σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του.
«Η ελληνική τραγωδία φαίνεται να βρίσκεται στην τελευταία της πράξη» υποστήριξε ο κεντρικός ιδεολόγος των Ελευθέρων, Αντρέας Μέλτσερ.
Ο Αυστριακός ευρωβουλευτής σε σημερινές δηλώσεις του στη Βιέννη, σχολιάζοντας τις πιθανές επιπλέον δημοσιονομικές ανάγκες της Ελλάδας εμφανίστηκε σίγουρος ότι “βραχυπρόθεσμα έως μακροπρόθεσμα η Αυστρία όχι μόνον δεν πρόκειται να εισπράξει τίποτε σε τόκους από τα ελληνικά δάνεια, αλλά θα πρέπει να ξεγράψει τα χρήματα που έχει δανείσει”.
Αλλά και ο αρχηγός των Ελεύθερων στο αυστριακό ομόσπονδο κρατίδιο της Άνω Αυστρίας, Μάνφρεντ Χάιμμπουχνερ, κάλεσε την Αυστριακή υπουργό Οικονομικών, Μαρία Φέκτερ, να καταλάβει πως η μέχρι τώρα πολιτική διάσωσης της Ελλάδας έχει αποτύχει και να ενημερώσει τον αυστριακό πληθυσμό για την πραγματική κατάσταση στη χώρα.
Ο κ. Χάιμμπουχνερ απαίτησε την «επιτέλους έξοδο» της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.