Ευρώπη

Γαλλία: Νέο «λουκέτο» στη Disneyland στο Παρίσι μετά το νέο lockdown

  • newsroom


Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει τη Disneyland για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου

Κλείνει ξανά για 2η φορά μέσα στο 2020 το θεματικό πάρκο Disneyland της Walt Disney, στο Παρίσι, καθώς η Γαλλία μπαίνει σε lockdown σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό σήμερα Πέμπτη η εταιρεία.

Η Disneyland στο Παρίσι έκλεισε τον Μάρτιο, όταν ο ιός κάλπαζε στην Ευρώπη και άνοιξε εκ νέου τον Ιούλιο.

Το πάρκο θα κλείσει απόψε το βράδυ.

Όπως προβλέπεται από τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ από αύριο στη Γαλλία, οι πολίτες θα πρέπει να μένουν στα σπίτια τους με εξαίρεση την έξοδό τους για την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης, για να πάνε στον γιατρό και ή να ασκηθούν για μία ώρα την ημέρα. Θα τους επιτρέπεται να πάνε στη δουλειά τους εφόσον ο εργοδότης τους κρίνει ότι δεν μπορούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω τηλεργασίας. Τα σχολεία θα παραμείνουν ανοικτά.

Η Disney ανέφερε πως ελπίζει ότι θα ξανανοίξει την Disneyland για την περίοδο των εορτών, από τη 19η Δεκεμβρίου έως την 3η Ιανουαρίου. Η απόφαση θα ληφθεί «βάσει των συνθηκών που θα επικρατούν και των κυβερνητικών οδηγιών εκείνη την εποχή», επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

Το πάρκο θα παραμείνει κλειστό από την 4η Ιανουαρίου έως τη 12η Φεβρουαρίου, όπως, άλλωστε, συνηθίζεται το συγκεκριμένο διάστημα.