search icon

Οικονομία

ΕΦΚΑ – Συντάξεις Οκτωβρίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής σε όλα τα ταμεία

Πότε καταβάλλονται οι κύριες και επικουρικές συντάξεις για τον μήνα Οκτώβριο - Αναλυτικά όλες οι ημερομηνίες

Tην Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου πρόκειται να  καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις, στο πλαίσιο της εφαρμογής του μέτρου της ταυτόχρονης καταβολής τους από το Διοικητικό Συμβούλιο του e-ΕΦΚΑ. Βάσει της άνω απόφασης ορίζεται  το ακόλουθο πρόγραμμα πληρωμής των κύριων και επικουρικών συντάξεων:

• Στις 24 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το AΜΚΑ τους λήγει σε 1, 3, 5, 7, 9.

• Στις 27 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Δευτέρα θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από το τ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, τις Τράπεζες και τον ΟΤΕ) που το ΑΜΚΑ τους λήγει σε 0, 2, 4, 6, 8.

• Στις 28 Σεπτεμβρίου 2021,ημέρα Τρίτη θα καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις των μη-μισθωτών (δηλαδή των συνταξιούχων που προέρχονται από τους τέως φορείς ΟΑΕΕ, ΟΓΑ και ΕΤΑΑ).

• Στις 29 Σεπτεμβρίου 2021, ημέρα Τετάρτη θα καταβληθούν κύριες και επικουρικές συντάξεις του Δημοσίου, του τ.ΝΑΤ, τ.ΕΤΑΤ, τ.ΕΤΑΠ-ΜΜΕ και ΔΕΗ.

Διαβάστε ακόμη:

Πλειστηριασμός: Ξανά στο σφυρί το «φιλέτο» με τις 14 βίλες στη Μύκονο

Kινητοποιήσεις των διανομέων – Στάση εργασίας και μοτοπορεία

ΑΚΤΩΡ: Νέα συμπληρωματική σύμβαση 45,3 εκατ. ευρώ για την κοινοπραξία του μετρό Θεσσαλονίκης

Exit mobile version