search icon

Οικονομία

Κοινωνικό μέρισμα 2020: Πότε θα καταβληθεί – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

Εντός του Δεκεμβρίου αναμένεται να ανοίξει η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων

Στο «κόκκινο« η αγωνία για τους χιλιάδες φορολογούμενους που αναμένουν και φέτος το κοινωνικό μέρισμα που θα δοθεί ως οικονομική ενίσχυση.

Πιο συγκεκριμένα, έως τα τέλη του μήνα αναμένεται να καθοριστούν τα κριτήρια με τα οποία θα χορηγηθεί το μέρισμα, προκειμένου να ξεκινήσουν οι αιτήσεις των δικαιούχων και η καταβολή του να γίνει μέσα στον Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζεται, ότι τον Δεκέμβριο του 2019 καταβλήθηκε κοινωνικό μέρισμα σε 270.000 δικαιούχους ειδικών κατηγοριών, όμως την ίδια χρονιά κοινωνικό μέρισμα σε πολίτες με χαμηλά εισοδήματα είχε ήδη καταβληθεί από την προηγούμενη κυβέρνηση το Πάσχα.

Για το μέρισμα του Δεκεμβρίου 2019, ύψους 700 ευρώ, η σχετική πλατφόρμα για τις αιτήσεις των δικαιούχων είχε ανοίξει από τις 17 έως και τις 26 του μήνα και η είσοδος σε αυτή γινόταν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXISnet.

Οι δικαιούχοι και τα κριτήρια

Για το μέρισμα του Δεκεμβρίου 2019, ύψους 700 ευρώ, η σχετική πλατφόρμα για τις αιτήσεις των δικαιούχων είχε ανοίξει από τις 17 έως και τις 26 του μήνα και η είσοδος σε αυτή γινόταν με τη χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασής τους στο TAXISnet.

Οι δικαιούχοι του 2019 ήταν:

Exit mobile version