search icon

Οικονομία

Σχοινάς: Η Ε.Ε. θα δώσει πειστικές λύσεις στις νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν το μέλλον του εμπορίου

«η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να προετοιμάσει τη μετάβαση της Ευρώπης σε τρία βασικά εργοτάξια»

«Η Ε.Ε. θα δώσει πειστικές ευρωπαϊκές λύσεις στις νέες τεχνολογίες που θα αλλάξουν το μέλλον του εμπορίου», υπογράμμισε ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, μιλώντας στο 1ο Συνέδριο “Future of Retail” της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

«Η Ευρώπη δεν επιδιώκει υπερβολικές και άχρηστες ρυθμίσεις, δεν θα επιτρέψει όμως και φραγμούς ή γραφειοκρατικά εμπόδια που φρενάρουν την ελεύθερη παροχή υπηρεσιών και προϊόντων», τόνισε ο κ. Σχοινάς και πρόσθεσε: «Ο Ευρωπαϊκός Τρόπος Ζωής, δεν είναι μπουλντόζα που ισοπεδώνει την διαφορετικότητα, αλλά καθρέφτης και σύστημα των κοινών μας αξιών που πρέπει να διατηρήσουμε».

Ξεκινώντας την ομιλία του ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής περιέγραψε την εικόνα του τοπίου στην σημερινή Ευρώπη, τονίζοντας ότι «βρισκόμαστε στην αρχή ενός νέου ευρωπαϊκού πολιτικού κύκλου και κάθε τέτοιος κύκλος έχει τη δική του φιλοσοφία, τις δικές του στοχεύσεις, τις δικές του προτεραιότητες».

«Ο νέος κύκλος που άνοιξε με την εκλογή της νέας ευρωπαϊκής ηγεσίας, είναι ο κύκλος της μετάβασης», σημείωσε ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής και πρόσθεσε ότι «η νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει να προετοιμάσει τη μετάβαση της Ευρώπης σε τρία βασικά εργοτάξια:

Exit mobile version