search icon

Οικονομία

Συντάξεις – επιδόματα: Μπαράζ πληρωμών από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου – Ποιοι πάνε ταμείο

Μεταξύ των πληρωμών περιλαμβάνονται οι συντάξεις Απριλίου όπως και το επίδομα προσωπικής διαφοράς - Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα των καταβολών από ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ

Εβδομάδα πληρωμών ξεκινά από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, καθώς καταβάλλονται οι συντάξεις Απριλίου όπως και το μπόνους προσωπικής διαφοράς 200 – 300 ευρώ, αλλά και τα επιδόματα από ΔΥΠΑ και ΟΠΕΚΑ.

Τις επίσημες ημερομηνίες για την πληρωμή των συντάξεων Απριλίου και του επιδόματος προσωπικής διαφοράς ανακοίνωσε ο ΕΦΚΑ, με τον κύκλο των καταβολών να ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Μαρτίου.

Πιο συγκεκριμένα:

Από τον e-ΕΦΚΑ θα γίνουν την εβδομάδα που έρχεται οι εξής καταβολές,

Στο πλαίσιο των έκτακτων πληρωμών του e-ΕΦΚΑ, με εμβόλιμη πληρωμή στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί η έκτακτη οικονομική ενίσχυση 200-300 ευρώ στους συνταξιούχους με προσωπική διαφορά που λαμβάνουν μεσαίες και χαμηλές συντάξεις. Για το ακριβές ποσό και το πλήθος των δικαιούχων θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από τον e-ΕΦΚΑ.

Την εβδομάδα 27-31 Μαρτίου 2023 θα καταβληθούν 16,5 εκατ. ευρώ σε 700 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.

Επιδόματα ΔΥΠΑ

Από τη ΔΥΠΑ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

Επιδόματα ΟΠΕΚΑ

Από τον ΟΠΕΚΑ θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 31 Μαρτίου οι τακτικές πληρωμές προνοιακών επιδομάτων για τον Μάρτιο ως εξής:

Διαβάστε ακόμη

Στοίχημα η αυτοδυναμία, κίνδυνος η ακυβερνησία – Τι προτάσσει το Μαξίμου στον απόηχο της πρότασης Ανδρουλάκη (upd)

Κρίσιμη αξιολόγηση με φόντο την απόκτηση επενδυτικής βαθμίδας

Fed: Η στρατηγική Πάουελ για τη χαλιναγώγηση της κρίσης (πίνακες)

Exit mobile version