search icon

Οικονομία

Συντάξεις Δεκεμβρίου: Πότε πληρώνονται – Όλες οι ημερομηνίες ανά ταμείο (vid)

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου από τον e- ΕΦΚΑ - Οι συντάξεις Ιανουαρίου θα καταβληθούν νωρίτερα και συγκεκριμένα πριν από τις εορτές των Χριστουγέννων

A woman withdraws money from an ATM machine in Nice, France, November 14, 2017. REUTERS/Eric Gaillard

Ξεκινούν οι πληρωμές για τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις Δεκεμβρίου σε 2,4 εκατ. δικαιούχους.

Σύμφωνα με το υπουργείο Οικονομικών από την Τετάρτη 24 Νοεμβρίου έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου αναμένεται να καταβληθούν οι κύριες και επικουρικές συντάξεις μηνός Δεκεμβρίου από τον e- ΕΦΚΑ.

 

Αναλυτικά οι ημερομηνίες πληρωμής των συντάξεων ανά Ταμείο είναι οι εξής:

Οι προσωρινές συντάξεις Ενόπλων Δυνάμεων, Σωμάτων Ασφαλείας και Πυροσβεστικού Σώματος του Δεκεμβρίου 2021 θα καταβληθούν όπως στο Δημόσιο τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 Ο ΟΠΕΚΑ θα καταβάλλει τις συντάξεις των Ανασφάλιστων Υπερηλίκων όπως και όλα τα επιδόματα την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021.

Πριν από τα Χριστούγεννα οι συντάξεις Ιανουαρίου

Εν τω μεταξύ νωρίτερα αναμένεται να καταβληθούν οι συντάξεις Ιανουαρίου λόγω εορτών. Οι συνταξιούχοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους πριν από τα Χριστούγεννα, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από τις 20 Δεκεμβρίου θα ξεκινήσουν οι πληρωμές.

Διαβάστε ακόμη:

Amazon: Απαγορεύει τις πληρωμές με Visa στη Βρετανία

«ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ»: Πώς και πότε θα καταβληθεί το επίδομα αδείας στους εργαζόμενους

Στο 13% υποχώρησε η ανεργία τον Σεπτέμβριο (γράφημα)

Exit mobile version