search icon

Οικονομία

Συντάξεις Οκτωβρίου και επιδόματα: Όλες οι πληρωμές που θα γίνουν αυτήν την εβδομάδα

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, συνολικά θα καταβληθούν πάνω από 2 δισ. ευρώ σε περίπου 4,7 εκατ. δικαιούχους

Προγραμματισμένες πληρωμές θα γίνουν από τον eΕΦΚΑ, τον ΟΑΕΔ και τον ΟΠΕΚΑ μέσα στην εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου – 1η Οκτωβρίου 2021.

Ανάμεσα σε αυτές περιλαμβάνεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας καταβολής στις κύριες και επικουρικές συντάξεις Οκτωβρίου, η προκαταβολή για τις συντάξεις Οκτωβρίου, τα επιδόματα του ΟΠΕΚΑ και η εμβόλιμη πληρωμή  για τα αναδρομικά συνταξιούχων του δημοσίου και ιδιωτικού τομέα που έχουν συμπληρώσει πάνω από 30 έτη ασφάλισης, υπέβαλαν αίτηση συνταξιοδότησης πριν τον Μάιο του 2016 και δεν διαθέτουν προσωπική διαφορά.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, θα καταβληθούν συνολικά πάνω από 2 δισ. ευρώ σε περίπου 4,7 εκατ. δικαιούχους.

Ειδικότερα:

1. Από τον eΕΦΚΑ θα γίνουν οι ακόλουθες καταβολές, στο πλαίσιο των τακτικών πληρωμών του φορέα:

Στο πλαίσιο των έκτακτων πληρωμών του eΕΦΚΑ:

Τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση από τον eΕΦΚΑ με περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των δικαιούχων, τα ποσά και τον τρόπο ενημέρωσης όσων δεν θα λάβουν αναδρομικά, λόγω προσωπικής διαφοράς, κλπ.

2. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:

3. Από τον ΟΠΕΚΑ θα γίνουν την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου οι εξής καταβολές:

Για το διάστημα 27 Σεπτεμβρίου – 1 Οκτωβρίου 2021 δεν υπάρχουν προγραμματισμένες πληρωμές από το ίδιο το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Διαβάστε ακόμη

Ακίνητα – ΕΝΦΙΑ: Άλλαξε ο χάρτης περιουσιών και φόρων από «τακτοποιήσεις», Airbnb και μεταβιβάσεις

«Workation» από την Ελλάδα προτείνει στους Βρετανούς η TUI – Πόσο κοστίζουν τα «πακέτα»

ΟΑΕΔ: Πότε σταματούν οι αιτήσεις για επιδότηση σε 4.800 νέες θέσεις εργασίας

 

Exit mobile version