search icon

Τουρισμός

SKY express: Συνεργασία με την Transavia France για ενιαίο εισιτήριο

Οι δύο αεροπορικές εταιρείες θα προσφέρουν ενιαίο εισιτήριο στο δίκτυο προορισμών τους. Η Transavia France ανήκει στον Όμιλο Air France-KLM, εκτελώντας περισσότερα από 100 δρομολόγια.

Σε νέα συνεργασία διασύνδεσης προχωράει η SKY express, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τη γαλλική αεροπορική εταιρία Transavia France, παρέχοντας τη δυνατότητα κράτησης ενιαίου εισιτηρίου στο δίκτυο των δύο αερομεταφορέων. 

Η Transavia France ανήκει στον Όμιλο Air France-KLM και εκτελεί περισσότερες από 100 πτήσεις, οι οποίες αναχωρούν από τη Γαλλία (Παρίσι, Νάντη, Λυών και Μονπελιέ) προς την Ευρώπη και τη λεκάνη της Μεσογείου. Η Transavia France παρουσίασε ισχυρή ανάπτυξη το 2019, μεταφέροντας 7,4 εκατομμύρια επιβάτες.
Αντίστοιχα, η δραστηριότητα της SKY express εκτείνεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί 34 ελληνικούς προορισμούς. 

Η συμμαχία με την Transavia France προστίθεται στις συμφωνίες διασύνδεσης της SKY express με τις American Airlines, Air Serbia, Qatar Airways, Air France, KLM, Middle East Airlines, Cyprus Airways, Condor, EL AL και την Easy Jet.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την Transavia France για τη συνεργασία μας. Συνεχίζουμε τη συστηματική προσπάθεια και αυτό μας δίνει την ευκαιρία να έχουμε περισσότερες νέες συνεργασίες με σημαντικές εταιρείες του χώρου μας. Η συνεργασία ενισχύει τη στρατηγική μας, κύριος στόχος της οποίας είναι να προσφέρουμε στους επιβάτες μας περισσότερες επιλογές, αλλά και να ενισχύσουμε τις δυνατότητες της χώρας μας ως δυναμικού ταξιδιωτικού προορισμού», τόνισε ο εμπορικός διευθυντής της SKY express, Γιάννης Λιδάκης.

Διαβάστε ακόμη:

Οι αυξήσεις «φωτιά» στα καύσιμα πυροδοτούν νέο ντόμινο

Οι ρωσικές περιπέτειες της οικογένειας Δαυίδ

Πόσο «πιάνει» σήμερα μία χρυσή λίρα – Η «κούρσα» ανόδου μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία

Exit mobile version