Την αμέριστη συμπαράστασή του στον Μάκη Βορίδη, τη Δανάη και την μικρή τους κόρη, «για την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν από κουκουλοφόρους» εξέφρασε με ανάρτηση στο κοινωνικό δίκτυο Χ ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας.
«Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν όνειδος για τη δημοκρατία μας» υπογραμμίζει ο κ. Δένδιας.
H ανάρτηση του Νίκου Δένδια
Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον Μάκη Βορίδη, τη Δανάη και την μικρή τους κόρη, για την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν από κουκουλοφόρους. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν όνειδος για τη Δημοκρατία μας.
Εκφράζω την αμέριστη συμπαράστασή μου στον @MakisVoridis, τη Δανάη και την μικρή τους κόρη, για την απαράδεκτη επίθεση που δέχθηκαν από κουκουλοφόρους. Τέτοιου είδους ενέργειες αποτελούν όνειδος για τη Δημοκρατία μας.
— Nikos Dendias (@NikosDendias) October 26, 2025
Λοβέρδος για την επίθεση στον Βορίδη: Η βία είναι ντροπή για τη δημοκρατία
Στο πλευρό του Μάκη Βορίδη στάθηκε Ανδρέας Λοβέρδος για όσα συνέβησαν χθες σε εστιατόριο στο Ηράκλειο Κρήτης, όταν περίπου 25 άτομα με κουκούλες και κράνη άρχισαν να του πετούν αβγά, να τον βρίζουν και να λένε συνθήματα εναντίον του.
Ο Ανδρέας Λοβέρδος ανέφερε σε ανάρτησή του πως η «βία είναι ντροπή για τη δημοκρατία», ενώ πρόσθεσε πως «ως παθών, ξέρω πως ένιωσε γιατί έχω περάσει τα ίδια».
Στο πλευρό του Μάκη Βορίδη @MakisVoridis και της οικογενείας του. Η βία είναι ντροπή για τη δημοκρατία.
Ως παθών, ξέρω πως ένιωσε γιατί έχω περάσει τα ίδια.
Δεν φοβόμαστε. Δεν θα συνηθίσουμε τη βία.— Andreas Loverdos (@a_loverdos) October 26, 2025
Διαβάστε ακόμη
Γιώργος Μαλτέζος (EBRD): Πώς θα έρθουν ξένοι επενδυτές στην ελληνική αγορά ακινήτων
Αθανάσιος Σίψας – ΕΚΤΕΡ: «Αισθάνομαι πως δεν έχω κάνει τίποτα, τα σπουδαιότερα είναι μπροστά»
Η Αθήνα στριμώχνεται στο Μετρό της
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.