Στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην οδό Πειραιώς έφτασε πριν από λίγο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπου θα παρακολουθήσει μαζί με άλλα στελέχη της ΝΔ τα αποτελέσματα της εκλογικής διαδικασίας.

«Κάντε λίγη υπομονή, θα τα δούμε σύντομα όλα. Πόση ώρα έμεινε; Μισή ωρίτσα ακόμα, δεν μπορούμε να πούμε ακόμα τίποτα, το ξέρετε» ανέφερε, με την άφιξή του στα γραφεία της ΝΔ.

Βίντεο από την αναχώρηση του πρωθυπουργού από την οικία του συνοδεύομενος από τη σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη:

Νωρίτερα το πρωί, μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέβασε ένα βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τονίζοντας ότι ο λαός ψηφίζει σήμερα για το μέλλον του.

Το βίντεο είναι ένα απόσπασμα των δηλώσεων του πρωθυπουργού μετά την άσκηση των εκλογικών του δικαιωμάτων, το πρωί της Κυριακής.

Τη σιγουριά του πως αύριο θα ξημερώσει μία καλύτερη ημέρα εξέφρασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στην Κηφισιά, όπου και βρέθηκε μαζί με τον εορτάζοντα γιο του Κωνσταντίνο και την κόρη του Δάφνη οι οποίοι και ψήφισαν για τις εκλογές.

Διαβάστε ακόμη

Εκλογές 2023: Ψήφισε στις Σέρρες ο Κώστας Αχ. Καραμανλής

Πιερρακάκης: Ψήφισε με Gov.gr Wallet – «Για την Ελλάδα της προόδου» (tweet)

Τζιτζικώστας από Θεσσαλονίκη: «Ομαλά εξελίσσεται η εκλογική διαδικασία στην Κεντρική Μακεδονία»

Εκλογές 2023

Πού ψηφίζω: Μάθετε πού ψηφίζετε βήμα-βήμα από την εφαρμογή του ΥΠ.ΕΣ.

Εκλογές 2023: Όλες οι ειδήσεις για τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών & τα exit polls.

Οδηγός εκλογών 2023: Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε

Αποτελέσματα εκλογών 2023: Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτειας

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ