«Στο ΠΑΣΟΚ έχουν αποφασίσει να συναγωνιστούν σε λαϊκισμό τον ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας τους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που ψήφισαν όπως και η συντριπτική πλειοψηφία του Ευρωκοινοβουλίου τα μέτρα προστασίας των αγροτών, όπως ήταν και ο τίτλος του νομοθετήματος, ότι υπηρετούν όχι τους αγρότες αλλά συμφέροντα», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Ευρωομάδας της ΝΔ.

Και συνεχίζει: «Έχουμε λοιπόν να θέσουμε το εξής απλό ερώτημα: καταγγέλλουν και το κόμμα τους, τους Σοσιαλιστές, που με εξαίρεση μόνο εκείνους κι έναν ακόμη από τους 136 ευρωβουλευτές, ψήφισαν υπέρ των μέτρων; Το κόμμα τους λοιπόν είναι κατά των αγροτών και υπηρετεί συμφέροντα και μόνο εκείνοι που ψήφισαν μαζί με την παράταξη της Λεπέν και την αριστερά υπερασπίζονται τους αγρότες;

Η αλήθεια είναι μια: ότι για άλλη μια φορά λαϊκίζουν για να «χαϊδέψουν τα αυτιά» κάποιων στα μπλόκα. Αλλά αντί να απολογούνται, να ζητούν και τα ρέστα, πάει πολύ!».

Διαβάστε ακόμη 

Κυβέρνηση: Restart με «οδηγό» τον Μητσοτάκη που κλείνει μέτωπα

Ο «Κίμων» αλλάζει τις ισορροπίες στο Αιγαίο: Τα χαρακτηριστικά και ο βαρύς οπλισμός της ελληνικής Belharra (vid)

Βιομηχανία: Σε ενεργειακό αδιέξοδο μετά το «όχι» της Κομισιόν στο ιταλικό μοντέλο τιμολόγησης

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα