«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα όπως και η πολιτική πορεία του είναι σαν το εκκρεμές», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα ο κ.Οικονόμου ανέφερε:

«Η σημερινή ομιλία του κ. Τσίπρα, όπως και η συνολική πολιτική του πορεία, είναι σαν το εκκρεμές: από το ένα άκρο στο άλλο, χωρίς ποτέ να συντονίζεται με την πραγματικότητα. Στο ζήτημα του πολέμου, επανήλθε στην τακτική των ίσων αποστάσεων όσον αφορά στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία επαναλαμβάνοντας το «ναι μεν αλλά» κι ότι είναι με την ειρήνη.

Σε μεγάλα κοινωνικά ζητήματα, που συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία, επιδόθηκε ξανά σε έναν επικίνδυνο «τραμπισμό αλά γκρέκα».

Για τα προβλήματα που δημιουργούν οι εισαγόμενες κρίσεις, έθεσε πάμπολλα ερωτήματα, χωρίς τελικά να δώσει καμία απάντηση, αφού προτίμησε να αναλωθεί και πάλι σε μυθεύματα και λογοπαίγνια. Θα συμφωνήσουμε την αποστροφή του ότι το «ψέμα έχει κοντά ποδάρια», αλλά είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να το έχει καταλάβει. Και δεν το έχει».

Διαβάστε ακόμη:

Bloomberg: Γιατί η επιλογή του ΥΠΟΙΚ της Μελόνι δεν μοιάζει με καμία άλλη από το παρελθόν

Όπου φύγει – φύγει για το τριήμερο 28ης Οκτωβρίου – Οι Έλληνες εξορμούν σε Ελλάδα και εξωτερικό

Προοδευτική: Υπερατλαντικό φιλί ζωής για την διάσωση της παλιάς κατασκευαστικής εταιρείας