Το θρίλερ με την πολυσυζητημένη άφιξη του Έντι Ράμα στη χώρα μας έληξε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας και ο Αλβανός πρωθυπουργός θα μιλήσει εν τέλει στο Κλειστό Γαλατσίου σήμερα το πρωί, μπροστά σε χιλιάδες συμπατριώτες του. Και μπορεί η επίσκεψη να χαρακτηρίζεται ιδιωτική, με δεδομένο ότι δεν θα έχει καμία επίσημη επαφή, ο κ. Ράμα όμως θα περιβάλλεται από ισχυρότατη αστυνομική συνοδεία και θωρακισμένο όχημα, ενώ ισχυρή θα είναι και η αστυνομική παρουσία στο Γαλάτσι, προκειμένου να αποφευχθούν τα παρατράγουδα.

Ο Έντι Ράμα φτάνει στην Αθήνα συνοδευόμενος από μέλη της κυβέρνησής του και ακολούθως μεταβαίνει στο Γαλάτσι. Η ομιλία του είναι προγραμματισμένη για τις 11 και αναμένεται να επιστρέψει στα Τίρανα το απόγευμα. Ηδη από χθες, τουλάχιστον 2.000 άνθρωποι ταξίδευσαν από την Αλβανία προς την Ελλάδα για να δώσουν το παρών στην ομιλία του Αλβανού πρωθυπουργού στο Κλειστό του Γαλατσίου.

Ο Αλβανός πρωθυπουργός νωρίς το πρωί έκανε ανάρτηση με συρτάκι στο facebook προβάλλοντας την εκδήλωση στην Αθήνα 

Η επίσκεψη του κ. Ράμα, την οποία το «ΘΕΜΑ» πρώτο αποκάλυψε λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητας Μπελέρη στην Αθήνα, ομολογουμένως, προκάλεσε αμηχανία στην ελληνική κυβέρνηση. «Αχρείαστη», την χαρακτήρισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο protothema.gr και τον Αντώνη Σρόιτερ. Βεβαίως, όπως πληροφορείται το «ΘΕΜΑ», ο κ. Ράμα σκόπευε να έρθει στη χώρα μας από τον Απρίλιο, όμως τότε ο σχεδιασμός δεν ευοδώθηκε λόγω των ημερών του Πάσχα. Επέλεξε, λοιπόν, να έρθει την Κυριακή του Θωμά, μια ημερομηνία που συμπίπτει και με την επέτειο σύλληψης του Φρέντι Μπελέρη στη Χειμάρρα, κάνοντας τους…λάτρεις της στατιστικής να μην πιστεύουν στις συμπτώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr