Την Τετάρτη το πρωί η κυβέρνηση θα προβεί σε ανακοινώσεις, θα εξειδικεύσει το πλαίσιο, για το οποίο έχει μιλήσει, είτε με την παρουσία αγροτών, είτε χωρίς την παρουσία αγροτών, ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, στο πλαίσιο της καθιερωμένης ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών.
Όπως είπε, «ούτως ή άλλως αυτά τα μέτρα αφορούν όλους τους αγρότες. Η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση για όλους τους αγρότες, και όχι για μια μειοψηφία που βρίσκεται στα μπλόκα. Θέλω να κάνω σαφές ότι αυτά είναι τα μέτρα και δεν θα υπάρχουν άλλα. Και δεν νομίζω ότι υπάρχει άλλη υπομονή», πρόσθεσε μεταξύ άλλων ο Παύλος Μαρινάκης.
«Θεωρούμε ότι είναι καλό όσοι αγρότες επιθυμούν να έρθουν να συζητήσουμε αυτές τις ανακοινώσεις, να γίνουν οι ανακοινώσεις αυτές παρουσία τους. Η κυβέρνηση θα τις κάνει αυτές τις ανακοινώσεις, είτε έρθουν είτε όχι και θα προχωρήσουμε μπροστά», συμπλήρωσε.
Εξηγώντας το τι σημαίνει το «δεν υπάρχει άλλη υπομονή», είπε ότι «νομίζω πως σε μία λογική στάθμισης η κυβέρνηση συνολικά εξάντλησε την επιείκεια για κάτι το οποίο συνέβη το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν υπάρχει κράτος στον κόσμο, που να μπορεί να εκτελέσει μία επιχείρηση εκκένωσης των δρόμων από τρακτέρ, να ρυμούλκησε τρακτέρ. Έχει εξαντληθεί η υπομονή των ανθρώπων που έκαναν 1,2,3,4,5 ώρες παραπάνω για να πάνε στον προορισμό τους. Και θεωρώ ότι πρέπει να μπει ένα όριο σε όλο αυτό.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Επειδή έχουν γραφτεί διαφορά δεν νομίζω ότι υπάρχει ανάγκη νομοθέτησης νέων μέτρων. Δεν θέλουμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, όμως όπως αντιλαμβάνεστε τα όρια έχουν εξαντληθεί».
Διαβάστε ακόμη
«Σούνιον»: Βγαίνει στο σφυρί το δεξαμενόπλοιο που χτυπήθηκε από τους Χούθι (pics)
Yδρογονάνθρακες: Στην τελική ευθεία η μεγάλη παραχώρηση με την Chevron
Εισαγγελική έρευνα για το μπλακάουτ στα αεροδρόμια
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.