Πολιτική

Μαξίμου: Αρνητικό το τεστ του Κυριάκου Μητσοτάκη

  • newsroom


Υποβάλλεται σε τεστ για τον κορονοϊό κάθε δύο μέρες. Το ίδιο φυσικά έγινε και μετά τη Σύνοδο Κορυφής, αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου

Σε αναβρασμό βρίσκονται οι ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών μετά το θετικό αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού στο οποίο υποβλήθηκε ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν, με το Μέγαρο των Ηλυσίων να αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να προσβλήθηκε κατά τη διάρκεια της Συνόδου Κορυφής.

Στο πλαίσιο αυτό, το Μέγαρο Μαξίμου, αναγκάστηκε να εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, υποβάλλεται κάθε δύο μέρες σε τεστ, κάτι το οποίο έπραξε και σήμερα και ήταν αρνητικό.

«Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως έχει ανακοινώσει δημοσίως, υποβάλλεται σε τεστ για τον κορονοϊό κάθε δύο μέρες. Το ίδιο φυσικά έγινε και μετά τη Σύνοδο Κορυφής. Το τελευταίο τεστ πραγματοποιήθηκε σήμερα και το αποτέλεσμα, όπως και σε όλα τα προηγούμενα, ήταν αρνητικό. Επίσης σημειώνεται ότι οι ηγέτες που μπαίνουν σε καραντίνα, είχαν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Γαλλίας μέσα στην εβδομάδα» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Απόρρητο Απόρρητο