Πολιτική

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πώς τον αποχαιρετά πολιτικός κόσμος

  • newsroom


Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών

Αντίο στον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έφυγε αιφνίδια από τη ζωή, από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 61 ετών, είπε ο πολιτικός κόσμος.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Εκφράζω τη βαθιά μου θλίψη για την απώλεια του προέδρου του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνου Μίχαλου. Με πολύπλευρη δραστηριότητα, ο Κωνσταντίνος Μίχαλος άφησε το δικό του αποτύπωμα στα δημόσια πράγματα και στο χώρο των επιχειρήσεων. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του».

Στο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας είπε: «Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό, όπως και όλα τα αξιώματα στα οποία θήτευσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατό του στους οικείους του».

«Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του», έγραψε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Αισθάνομαι πραγματικά συγκλονισμένος από την τραγική είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου μου Κων/νου Μίχαλου. Είχα όλο αυτό το διάστημα της θητείας μου εξαιρετική και σχεδόν καθημερινή συνεργασία μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του θα είμαστε στο πλάι τους» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Νότης Μηταράκης έγραψε: «Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου μου @kmichalos. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Κουμουτσάκος είπε: «Αχ ρε φίλε Κώστα. Έφυγες στις επάλξεις. Στη δουλειά σου που τόσο αγάπησες».

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ. Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε ο εκπροσώπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγης Παύλος Χρηστίδης.

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω» έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης.

Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Πέθανε από ανακοπή στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ

Η εποχή του φθηνού φυσικού αερίου έχει τελειώσει – Αύξηση των τιμών κατά 1.000%

Γιατί «στερεύει» η αγορά από made in China προϊόντα