Τις πρώτες της επίσημες επαφές ως νέα πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα ξεκίνησε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ μετά την ορκωμοσία για την ανάληψη των καθηκόντων της πριν από μερικά 24ωρα.
Η νέα Αμερικανίδα πρέσβης βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην πρεσβευτική κατοικία της Ελληνίδας ομολόγου της στην Ουάσινγκτον, Κατερίνας Νασίκα.
🇬🇷🇺🇸Let’s take Greece-US relations to the next level! pic.twitter.com/9qO1knXvNg
— Embassy of Greece in Washington D.C. (@GreeceInUSA) October 1, 2025
Οι δύο τους έβγαλαν και κοινή φωτογραφία στη λεζάντα της οποίας στον λογαριασμό της ελληνικής πρεσβείας στις ΗΠΑ αναφέρεται: Ας πάμε τις σχέσεις Ελλάδας-ΗΠΑ στο επόμενο επίπεδο.
Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η κυρία Γκίλφοϊλ ανέπτυξε τους σχεδιασμούς της για την Ελλάδα με την Ελληνίδα πρέσβη να εμφανίζεται ικανοποιημένη με τη συνάντηση.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η νέα πρέσβης των ΗΠΑ το επόμενο διάστημα θα επισκεφθεί οργανώσεις της Ομογένειας, θα μεταβεί στη Νέα Υόρκη κτλ.
Διαβάστε ακόμη:
Ρεύμα: Κρίσιμη διυπουργική για το ενεργειακό κόστος της βιομηχανίας
Αυτό είναι το νέο πολυτελές ξενοδοχείο Conrad Corfu της Hilton στην Κέρκυρα
Universal και Warner βρίσκονται κοντά στην επίτευξη συμφωνιών για την τεχνητή νοημοσύνη
Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο Θέμα
Σχολίασε εδώ
Για να σχολιάσεις, χρησιμοποίησε ένα ψευδώνυμο.