search icon

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν δημιουργήσαμε προσκόμματα στη διερεύνηση της Folli-Follie

Αλέκος Φλαμπουράρης: «Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια»

Χυδαία προσπάθεια αντιπερισπασμού καταλογίζει στη Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σχολιάζοντας τις σημερινές αποκαλύψεις ότι η διοίκηση Κουτσολιούτσου αναζήτησαν προστασία μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου, το Μάιο του 2018. Παράλληλα ο Αλέκος Φλαμπουράρης με ξαχωριστή του ανακοίνωση προειδοποιεί για αγωγές και μηνύσεις.

Συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

«Με περισσότερους από 4.000 νεκρούς, την πανδημία εκτός ελέγχου και την οικονομία σε πλήρη κατάρρευση, η ΝΔ για να διαφύγει από τα αδιέξοδα που δημιουργεί στη χώρα συνεχίζει να επενδύει πολιτικά σε χυδαίες προσπάθειες αντιπερισπασμού.

Δυστυχώς για τη ΝΔ το παραμύθι δεν έχει δράκο. Οι ισχυρισμοί του συνεργάτη των υπόδικων Κουτσολιούτσων είναι ασυνάρτητοι, έωλοι και συκοφαντικοί. Κανένας βουλευτής και κανένα κυβερνητικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ δεν προχώρησε σε οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία θα δημιουργούσε προσκόμματα στη διερεύνηση της πολύκροτης υπόθεσης της FOLLI – FOLLIE.

Είμαστε βέβαιοι πως η Δικαιοσύνη θα ρίξει άπλετο φως και δεν θα μείνει καμία σκιά.

Σε αντίθεση με τη ΝΔ που φοβάται την πρόταση για έλεγχο των δαπανών και των απευθείας αναθέσεων με πρόσχημα την πανδημία, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δεν έχουν τίποτα απολύτως ούτε να φοβηθούν ούτε να κρύψουν. Όλα αυτά θα αποδειχθούν στη Δικαιοσύνη. Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφαντίες θα επιστρέψουν στους λασπολόγους.

Στο δρόμο της λάσπης που διάλεξε, ο κ. Μητσοτάκης θα πορευτεί μόνος του. Τα υπόλοιπα είναι καθήκον της ελληνικής δικαιοσύνης».

Αλέκος Φλαμπουράρης: Ακολουθούν μηνύσεις 

Ο βουλευτής Επικρατείας, συντονιστής ΕΠΕΚΕ και υπεύθυνος Χρηματοπιστωτικού Τομέα της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέκος Φλαμπουράρης δήλωσε:

«Με νέα τρομακτικά ψεύδη προσπαθούν να πλήξουν τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και εμένα προσωπικά. Αυτό που υπεύθυνα δηλώνω είναι ότι καμία σχέση δεν είχα, ούτε έχω με την υπόθεση της Folie Folie. Δεν γνωρίζω κανένα από τα πρόσωπα της επιχείρησης και καμία επικοινωνία δεν είχα με κανέναν εξ’ αυτών, ούτε καν εκ του θεσμικού μου ρόλου ως Υπουργού Επικρατείας.

Η λάσπη που προσπαθούν να μου ρίξουν θα γυρίσει πίσω σε όλους όσους το επιδιώκουν. Οι αγωγές και μηνύσεις που ακολουθούν είμαι σίγουρος ότι θα τιμωρήσουν αυστηρά τους συκοφάντες και θα λάμψει η αλήθεια».

Σημειώνεται ότι νωρίτερα η Νέα Δημοκρατία είχε εκδόσει σκληρή ανακοίνωση κάνοντας λόγο για «νταραβεριτζήδες της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ» που προσπαθούσαν να ευνοήσουν την Folli-Follie.

Λίγο αργότερα, το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας με ανακοίνωσή του σχολίασε «Αντί να πετούν απο την Κουμουνδούρου τη μπάλα στην εξέδρα, ας απαντήσουν: Είναι κανονικό να εμφανίζονται στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ως νταραβερτζήδες και εκπρόσωποι προφυλακισμένων επιχειρηματιών; Είναι κανονικό να στέλνουν τις τροπολογιες στους εμπλεκόμενους επιχειρηματίες πριν καν τις καταθέσουν στη Βουλή; Αν όλα αυτά είναι κανονικά στον δικό τους κόσμο του νταραβεριού και του «μαγαζιού», για όλους τους υπόλοιπους δεν είναι. Και οφείλουν ξεκάθαρες απαντήσεις!»

Exit mobile version