Πολιτική

Βενιζέλος: Αν ήμουν στη θέση της αντιπολίτευσης, θα έδινα θετική ψήφο για τη συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας

  • newsroom
Ευάγγελος Βενιζέλος


Είχε προηγηθεί η ανάρτησή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωση, όπου συνεχάρη των πρωθυπουργό για τη συμφωνία Ελλάδας - Γαλλίας

«Θεωρώ ότι είναι μια διπλωματική και πολιτική επιτυχία, άρα είναι προφανές για μένα ότι πρέπει να υπερψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων», δήλωσε για την αμυντική συμφωνία Ελλάδας-Γαλλίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Σε συνέντευξη του στο Action 24, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης σημείωσε χαρακτηριστικά: «Όταν έκανα την ανάρτησή μου (σ.σ.: στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) εξέφρασα τα θερμά μου συγχαρητήρια και στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό».

«Θεωρώ ότι είναι μια διπλωματική και πολιτική επιτυχία, άρα είναι προφανές για μένα ότι πρέπει να υπερψηφιστεί από την Βουλή των Ελλήνων με ένα αντικείμενο που είναι βαρυσήμαντο. Η ελληνογαλλική συνεργασία ενισχύει και την ευρωπαϊκή πολιτική συνεργασία και το ΝΑΤΟ και δεν υπάρχει πρόβλημα από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών και του Βορειοατλαντικού Συμφώνου. Αν ήμουν στη θέση της αντιπολίτευσης, θα σκεφτόμουν με ένα πιο γενναιόδωρο και θετικό τρόπο και θα ήταν θετική η ψήφος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

Διαβάστε περισσότερα

Εφιαλτική πρόβλεψη: Γιατί η ενεργειακή κρίση ήρθε για να μείνει

Πέθανε ο Νίκος Αναστασόπουλος πρώην πρόεδρος στον ΟΛΠ

Ακίνητα: «Πρωταθλητές» αυξήσεων σε ενοίκια – τιμές πώλησης κατοικιών τα βόρεια προάστια της Αθήνας